Ferie – Roskilde 2012

Hei jenter! Jeg stikker en uke til Danmark for å leve livet med god musikk og alt for mye god drikke – Jeg skal nemlig på Roskilde festivalen i år også. Bruce Springsteen & The E Street Band og The Cure skal bl.a spille der ♥

Jeg har også bursdag den uken nede i Roskilde, så det skal feires ekstra mye – Skal bl.a innom MAC, Inglot og alle de andre kjekke sminkebutikkene i København 😉

Jeg har laget en del forhåndsstilte blogginnlegg så blogging blir det, men svar på epost og kommentarer kommer jeg til å gjøre når jeg kommer hjem eller hvis jeg finner en internettcafé under oppholdet i Danmark. Jeg kommer også til å poste en konkurranse i løpet av denne uken, så følg med !

Jeg kommer ikke til å poste «nytt blogginnlegg» oppdateringer på Facebookgruppa mi denne uken, så jeg anbefaler dere å følge meg på bloglovin´ der du blir oppdatert når nytt innlegg er blitt postet på bloggen. Men blogginnlegg blir det hver dag uansett så du er ikke nødt til å følge meg noen steder, bare stikk innom du 😉

Ellers ønsker jeg dere alle en superfin uke!

 

 

6 kommentarer om “Ferie – Roskilde 2012”

  1. God tur! Gleder meg til å se resultatet av MAC- og Inglotbesøkene! 😉 Skal selv til København i begynnelsen av august, og da må jeg jo innom Inglot! 😀

    Svar
  2. Heisann! Eg reiser til København 14. juli, så lurer på om du kan laga eit innlegg om sminkebutikkar i København? 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.