Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Innkjøp – Redken, L´Oreal, John Masters Organics og m.m


Som noen av dere sikkert husker, for noen måneder siden postet jeg et bilde på den gamle bloggen om at jeg har for mye hårprodukter og nå skal jeg bruke opp før jeg kjøper nye – Jeg har vert kjempeflink og brukt opp masse og er nesten helt tom for shampooer, balsamer og hårkurer…

…. I tillegg har hårets tilstand skiftet fra vanlig farget brunette til ombrehår hvor tuppene er bleket og da mer skadet. Derfor har jeg nå kjøpt inn proteinserien til Redken, shampooen, balsamen, hårkuren samt en backup av leave in kuren «Anti Snap». Jeg kjøpte også favoritt silvershampooen min, Redken for men Silver Charge.


John Masters Organics (JMO) Sea Mist og  Serum & defrizzer //  Redken Silver Charge // Redken Extreme Anti Snap // Redken Extreme Shampoo // Redken Extreme Balsam // Redken Extreme Strenght builder hårkur // L`Oreal Solar Sublim hårkur // L´Oreal Solar Sublim Shampoo

Jeg måtte også ha backup av solproduktene som jeg bruker i sommer, L´Oreal Solar Sublime shampoo og hårkur. Jeg har sagt det før, men må bare si det igjen – Lukten på denne solserien er bare så, unnskyld ordbruken, forbanna deilig! Den lukter friskt og ikke kvalmende ferskenduft. Skulle ønske jeg fant en parfyme som luktet nett likt, hadde uten tvil kjøpt den..

Så hadde Feelunique noe kampanje på JMO produkter, hvis du kjøper saltvannsprayen til JMO får du med et serum for håret. Jeg trenger en ny saltvannspray så tenkte jeg kunne prøve denne fra JMO.

Fra Lifeandlooks bestilte jeg Justin Bieber Someday parfymen i Purse-size rett og slett for jeg var nysgjerrig på hvordan den lukter. Samtidig kjøpte jeg en sololje med SPF 15 som jeg bruker på leggene om sommeren.


Shower caps // Hawaiian Tropic SPF15 // Hårruller // Justin Bieber Someday Perfume // Proffs Dry Shampoo // Depend Vippe-og bryn farge.

Jeg var også innom H&M i dag for jeg måtte ha slik tomme reisestørrelse flasker som jeg kan ha shampoo/balsam og slike ting oppi når jeg reiser. Så da tok jeg med Proffs Dry shampoo for å teste den også, de har ikke Batiste på Stord så da får jeg prøve Proffs til jeg får tak i Batiste igjen. Kjøpte også noen hårruller, vippefarge og showercap som jeg skal ha når jeg kurer håret evt. har nattkur i håret så slipper det å komme på puta.

Har dere kjøpt noe spennende i det siste?
– Prøvd Proffs sin dry shampoo? 

 

15 comments to Innkjøp – Redken, L´Oreal, John Masters Organics og m.m

Legg inn en kommentar