Dagens sminke: Electric

IMG_9726Jeg er blitt litt «rusten» når det kommer til slike fargerike sminkelooker da jeg det siste året kun har laget nøytral sminke når jeg har sminket meg selv. For litt siden mottok jeg Urban Decay Electric palette og i dag bestemte jeg meg for å dra dette frem og leke med det.

Jeg må si jeg er meget imponert over pigmenteringa på disse øyenskyggene, de er sterke selv uten primer under. Absolutt et palett jeg anbefaler til dei som ofte bruker slike farger når de sminker seg, men er du slik som meg som heller bruker mer nøytrale farger ville jeg heller gått for en av  NAKED palettene eller lignende.

Produkter:
MakeupStore HTL Platina
Urban Decay Electric palette *
Benefit Push Up liner *
Red Cherry lashes
Maybelline flared mascara *
Anastasia Dip Brow Blonde
Benefit Gimme brow *

*) Disse produktene får du 7% rabatt dersom du bruker kodeord 7BEAUTYFUZZ hos Feelunique.

IMG_9717 IMG_9725

 

Ha en strålende helg videre jenter <3
Q: Liker du best fargerik eller nøytral sminke?

 

 

7 kommentarer om “Dagens sminke: Electric”

  1. Fargene i palettet ser så utrolig fine ut, men jeg vet ikke helt om jeg vil ta meg råd til å kjøpe det når jeg bare bruker nøytrale farger, haha!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.