Ukens favoritt: MAC Ripe Peach Blush Ombre ( sminke )

På tide å ta fram vårfargene!  Og jeg har tatt fram Ripe peach, som er en typisk vår/sommer farge, og brukt den mye denne uken. Den har blitt en favoritt og eg kommer til å bruke den mye fremover mot sommeren og ikkje minst i sommertiden, viss det er mer igjen da 😉

Nydelig fersken farget blush som starter lyst og gradvis går mot en mørkere fersken farge.
Du kan velge hvilken farge på blushen du skal ha, enten en lys eller mørk, eller du kan swirle sminkebørsten over hele og få en litt blandet farge.  Den inneholder litt shimmer, men ikke mye. Det synes iallefall ikke så mye glitter på huden så som i boksen.

Den er bare så fin å se på, men den er også fin på huden.  Det var denne blushen eg brukte da eg hadde den «Tropiske/Sunset»sminken i helga.

Den er godt pigmentert så du trenger ikke mye på børsten. Påfører du for mye kan du se litt solbrent ut.
Denne vil passe best til de med varm undertone.
MAC hadde en lik blush med kalde rosa/lilla toner som vil passe betre til kalde undertoner.

Iallefall så har eg brukt denne mye, og det er deilig og finne igjen gamle favoritter og bli forelsket på nytt. Denne skal jeg ikke glemme i år, denne skal brukes!

 

Pris:
Desverre så fåes denne ikke i butikk lenger:
Eg kjøpte min da den kom ut, men du finner kanskje på ebay.com

Swatches:


Den lyse delen – Den mørke delen – Blandet over hele blushen

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.