Summer sale – vær tidlig ute!

Skjermbilde 2016-08-14 kl. 13.51.36
I dag starter feeluniques årlige «summer sale», og jeg poster dette innlegget for å fortelle dere om at rabattkodene jeg postet her om dagen vil ikke fungere på produkter som allerede er på salg. Men du kan få opp til 50% avslag på forskjellige produkter som er på salg uten noe rabattkode – men vær rask, det blir fort utsolgt!

I fjor under sommersalget fant jeg masse knask jeg skulle kjøpe meg, men måtte vente til jeg kom hjem fra jobb – dessverre var nesten alle de produktene jeg hadde tenkt å kjøpe meg utsolgt. Det er bare så typisk!

I år har jeg vært litt i forkant og lagt varer jeg ønsker å kjøpe i handlekurven og med en gang sommersalget var i gang fikk jeg kjøpt dem. Så nå venter jeg på noen hårkurer fra Kérastase som jeg skal teste ut, samt andre ting i posten…

produkterkjøptKérastase Nutritive Masquintense Cheveux Fins // Kérastase Resistance Masque Thérapiste // Kérastase Discipline Maskeratine Smooth-in-motion // Matrix Total Results So Long Damage Break Fix // Matrix So Silver shampoo // Shu Uemura Shusu Sleek mask (HAR20 gir 20% rabatt) //COLAB Extreme Volume dry shampoo New York // Maskeraide Gift set (10BEAUTYFUZZ gir 10% rabatt) // Revlon Professional Uniq One Coconut hair treatment (HAR20 gir 20% rabatt) // Lancôme Miracle Cushion Refill // Bioderma sensibio H20 makeup remover //

….Så her får dere se noen av produktene jeg kommer til å skrive omtaler på fremover – noen er backuper på produkter jeg elsker og allerede har skrevet omtale på (Shu Uemura hårkuren  ♥ )…

Husk at rabattkodene 10BEAUTYFUZZ, SMINKE20 og HAR20 vil fortsatt fungere, men kun på produkter som ikke er på salg.  Ha en superflott søndag videre !

 

6 kommentarer om “Summer sale – vær tidlig ute!”

 1. Hei! 🙂 Jeg lurer på om du pleier å bruke andre nettsider som ting du kjøper fra f.eks sephora ikke shipper til Norge, men istedenfor shipper til en side som MyUS for eksempel, som deretter shipper til deg? Er masse ting jeg vil ha, men dessverre shipper svært få av de nettstedene til Norge, derfor vurderer jeg å prøve det ut. Har du gjort det? Isåfall er det en side du kan anbefale meg? 🙂

  Svar
  • Hei!
   Ikke nå lenger… Jeg brukte litt jetcarrier før i tiden, men nå handler jeg bare fra andre nettsider som selger produktene sephora ikke shipper her til 🙂 Du har MyUs, JetCarrier og Shipito har hørt bra om alle 🙂

   Svar
 2. Heia, merker du at Feelunique.com tar nå 5pund for frakt, selv om det står fri frakt over 200kr? var litt overrasket når jeg oppdaget det!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.