Omtale: Yves Rocher Loose Pearls – Løs øyenskygge

For litt siden mottok jeg tre løse øyenskygger, eller pigmenter som noen kaller det, fra Yves Rocher – Jeg har brukt dem masse nå i jula i forskjellige sminkelooks, så jeg har fått testet dem nok til å dele mine tanker om dem.

Det finnes fem forskjellige farger, og jeg har testet tre av dem – Navnet på fargene på de tre jeg har stemmer ikke med dei som er på nettsiden. Jeg har «01 Nacres Roses «, «02 Nacres Taupes» og «03 Nacres Dorées». Men på Yves Rocher sin norske nettside heter dem Rosa, Mullvarp og Gyllen.

Som du sikkert har skjønt så er dette løs øyenskygge med shimmer i seg, de kan brukes både vått og tørt. Jeg syns de sitter best på med en litt klissete base under (f.eks paint pot). Den intense fargen desse løse skyggene forsvinner ganske raskt dersom man blender de – Derfor liker jeg en litt klissete base under, fordi da henger dem fast og ikke fader så fort.

De kommer i noen små glassflasker og rommer 3g. Heldigvis har desse flaskene et lite hull hvor produktet kommer ut. Så hvis den skulle velte så mister man ikke så mye produkt. Jeg liker at de ikke er så brede, men høye for da tar de mindre plass i skuffene mine.

I følge Yves Rocher skal de vist inneholde beroligende mandelolje fra økologiske avlinger og mineraler som skal gjøre skyggene mer intense og dekkende.

De er myke og enkle å påføre, men man bør være litt obs på fallouts når man påfører, fordi de inneholder en god mengde med glitter. De har blitt brukt mye nå i julen som har vert, og de er perfekt til festmakeup. Fargen jeg liker best av desse tre er Gyllen, som er en gullaktig farge – Den ble bl.a brukt i Nyttårssminken min.

Pris:
Nå 95,- hos Yves Rocher.

Karakter:
5 av 6

Produktet er sponset.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.