Omtale: Sigma Essential Kit


Dette er mine første sminkebørster fra Sigma og jeg kan si sålangt at jeg er forelska! Jeg har vert stuck på å bare kjøpe MAC sine børster og har endelig funnet noen som kan måle seg med MAC sine – Nemlig Sigma !

Essential kit (Complete kit som det hette før) inneholder alle de basic sminkebørstene du trenger for både ansikt og øyner. Du får med 12 gode kvalitets børster og du kan velge om du vil kjøpe med eller uten brushroll.

Det jeg alltid gjør når jeg kjøper sminkebørster er å vaske dem – Det gjør jeg for hygiene men også for å se hvor mye de røyter og farger av de første gangene. Og under vaskinga av desse børstene såg jeg at noen børster røytet litt, men heldigvis slutta dei å røyte etter noen vask. Noen av børstene farget også litt av, men dette gav seg også – Det var helst de store sorte børstene.
Så dei bestod vasketesten !

Du får som sagt 12 børster til både ansikt og øyner og her er en liste over hva børstene heter ( Edit: gamle navn):

Til ansiktet:

 • ss150
 • ss190
 • ss187
 • ss168
 • ss194

Til øynene:

 • ss275
 • ss266
 • ss252
 • ss219
 • ss224
 • ss209
 • ss239


Dette er desidert de mykeste sminkebørstene jeg har vert borti. Selvom de er kompakte og blender godt ut produktene så føles det godt på huden og ikke røfft slik som mangen andre billigbørster kan gjøre. Desse er så myke og mykere enn mine MAC børster.

Mangen av børstene i dette kitet er lik på MAC sine børster, og som du ser matcher navnene også bare Sigma har «SS»forran tallene. Kvaliteten er lik, de fleste børstene ser like ut og de er like gode til å påføre produkter. Endelig en billig, god dupe til MAC!

Sigma ss224 er en av de få som ikke var så veldig lik originalen ( MAC ). MAC sin blending har lengre «hår» enn sigma sin, busten på MAC224 er litt større enn sigma sin ss224, ss224 ligna litt meir på MAC217 syns eg, men er fortsatt veldig god !
(bilde: google..)

Eneste børsten jeg ikke var helt fornøyd med var SS219 – Jeg syns den var litt for spiss. Den var god, men sammenlignet med MAC219 så liker jeg nok MAC sin bedre. 

Kostene er håndlagde og tilpasset slik at dem skal passe ansiktet ditt perfekt!
Noe som også var litt pluss var at ein fekk med «brush guard» med kostane! Brushguard beskytte kostane og holde formen for dem!
Jeg har ett ord å si: ANBEFALES !

Pris:
$89 hos SigmaBeauty

Karakter:
6 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.