Omtale: Shu Uemura Absolue Essence ( Hår olje )

 

Jeg fikk øye på dette produktet da Lollipop26 og TheCurrentCustom på YouTube snakket om dette. Jeg som er så nysgjerrig måtte jo bare prøve dette produktet som i følge begge desse damene skulle være bedre enn Morrocan oil.

Denne hårolje skal gi næring og fuktighet til håret, så har du slitte tupper så er dette eit flott produkt å bruke. Den «skjuler» de slitte tuppene, gir dem næring og holder dem samlet slik at dem ikke ser så slitte ut. Har du slitte tupper du klippe dem av for å få «friskemeldt» håret helt 100%, men det finnes produkter som unngår at det blir værre og det gjør denne hårolja.

Jeg bruker den hver eneste dag i tuppene – Jeg er veldig obs på å bruke den etter jeg har fønet eller rettet håret med rettetang. Slike håroljer bør ikke brukes i håret før du utsetter håret for varme ( retting, føning eller krølling), for hårolje og varme friterer håret ditt og det vil du helst unngå.

Håret blir ikke fett av dette produktet, det tynger heller ikke på håret slik at du får flatt og ekkelt hår.  Bra produkt å ta i tuppene etter du har rettet håret for å få vekk den matte looken som oftest kjem når man retter håret.

Denne lukter faktisk godt også motsetning til biosilk sin olje – Biosilk har meir blomstrende ekkel duft, mens denne fra Shu Uemura har litt mildere og ikke så sterk blomsterduft. Jeg klarer ikke å beskrive lukten på denne hårolja, men den har en blomsterlig lignende duft denne også.

Den beskytter mot UV og unngår at håret blir Frizzy. Den gir som sagt næring og fuktighet til håret og unngår at håret tørker ut. Det som er litt synd er at den inneholder silikoner som har en dempende effekt på pleiemiddlene – Silikonene legger seg som et lag rundt hårstrået og hindrer litt av pleien til å trekke inn. Men silikonet gjør håret glansfult og mykt.

Pris:
Litt over 300kr  hos feelunique (gratis frakt)

Karakter:
5 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.