Omtale: Sebastian Professional Color Ignite ( For helfarget hår )

Sebastian Professional Color Ignite Mono , Shampoo og Balsam
Som sagt er denne nye serien for farget hår. Har du brunt, svart, blondt farget hår skal du bruke den som heter Mono Tone. Har du striper, bleket eller hår med effekter skal du ha den som heter Multi Tone.

-Shampooen;
Kommer i en vanlig flytende konsistens. Den lukter så godt, og kan med hånden på hjerte si at dette er den beste lukten eg har kjent i en frisørshampoo. Det er mangen frisørsjampooer som lukter godt, men denne er den beste eg har luktet. Den minner meg om en parfyme, men eg klarer ikke å finne ut hvilken. Frisk, litt søt , men ren duft.

-Balsam:
Eg har aldri prøvd en balsam med skum/mousse konsistens! Den er som en hårmousse, du sprayer ca. en tennisball størrelse i handen også masserer du det godt inn fra tuppene og opp til hårroten. Denne balsamen gjør slikt at håret ikke vert trått mer.
Skumkonsistensen gir en bedre fargebeskyttelse, da den er enklere å fordele enn tradisjonelle balsamer, samtidig som den gir en jevnere påføring på alle hårstråene. Skummet inneholder tusenvis av mikrobobler som skaper et supertynt slør av fargebeskyttende Polymerer.
Denne balsamen lukter ogå kjempegodt, og håret føles mykt og glansfult etterpå.

Mamma kommenterte håret mitt rett etter eg hadde brukt denne:

» åh så fint håret ditt er, har du farga da ?»
«Ser du kje etterveksten? Nei eg har bare brukt en fargeshampoo»  svarte eg.

Håret ser faktisk litt mer nyfarga ut pga. glansen, men fargen blir jo ikke sterkere da, logisk nok. Har fargen falmet så gir denne shampooen ikke fargen tilbake, men den gir glansen tilbake. For farget hår har en tendens til å bli litt matt, men denne gir som sagt glansen tilbake.

Pris:
270 kr  Shampoo ( mono og multi) hos frisørsalonger
280 kr  Balsam  ( mono og multi) hos frisørsalonger
Edit: Nå har de fått inn serien hos Feelunique, men de sender ikke balsamen til Norge.
Bruk koden MALLO88 for å få 5% avslag, eller SAVETWO for å få 2 pund avslag.

Karakter:
6 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.