Omtale: Redken Style Connection Wool Shake 08 Gel-Slush Texturizer


Liker du rufsete frisyrer, eller har du så glatt hår slik at krøller og bølger ikke holder? Da bør du prøve en saltvansspray/teksturspray for å få litt grov tekstur i håret, da er det lettere å få hold på krøllene eller til å rufse frisyren litt.

Dette er en slags saltvannsspray som skal skape tekstur, volum og rufs i håret ditt. Jeg digger duften på dette produktet, jeg klarer ikke å beskrive duften, men den lukter hærlig. Konsistensen oppi flaska er litt flytende gel-aktig, men når du sprayer så er den mer våt konsistens og ikke tykk. Den gir en semi-matt finish på håret.

Man får ikke så veldig stivt hår med denne sprayen, den har ikke så veldig godt hold, men den gir den crunchy følelsen som man får av saltvannsprayer (Men sprayer du mye i vil du få litt stivt hår).
Jeg liker at produktet kan børstes ut og etterlater ikke håret klissete, men sku likevel ønsket litt mer hold.

Jeg pleier å spraye denne både i vått og tørt hår og klemmer fram fall/krøller eller rufser frisyren godt til. Har du oppklipte lengder eller kort hår vil denne funke supert for deg. Har du langt hår, uten «etasjer»/oppklippte lengder, vil den ikke gi noe særlig volum, men du kan få fram fall og bølger.

Den har som sagt ikke veldig godt hold, syns jeg, så jeg pleier å spraye med Redken Quick Dry hårspray over for ekstra godt hold. Den lukter også helt fantastisk btw!

Absolutt et produkt jeg anbefaler…
Den gir godt med volum, og sammen med en hårspray vil volumet vare kvelden ut.

Pris:
ca. 110kr hos Feelunique ( gratis frakt )

Karakter:
5 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.