Omtale: NARS Lipgloss i Turkish Delight

Nars sine lipglosser er litt tykkere i konsistens enn andre lipglosser eg har prøvd. De er også mer behaglig på leppene og ikke så klissete. F.eks MAC sine lipglosser  er veldig klissete, noe som mange ikke liker, mens NARS sine er ikke fult så klissete.

Turkish Delight er en «melke rosa» farge. Den er faktisk ganske pigmentert til å være en lipgloss. Så den gir litt av fargen du ser i tuben, samt mye shine. Turkish Delight har ingen glitter/shimmer biter i seg, og gir derfor kun glans.

Turkish Delight er veldig fin alene, men også over en leppestift.
MAC Angel lipstick og Turkish Delight over er Kim Kardashian favorittkombo og er kjempefint til smoky eyes. Den er også fin over nude leppestifter eller andre leppestifter som du føler kan bli litt for gul/concealer aktig på leppene.

Noe som kan vær negativt med denne lipglossen er at den kan skille seg på leppene. Altså at den legger seg i striper på leppene.  Men ikke påfør så masse så går det bra.

Du får NARS sine lipglosser i mange flotte farger, og det er nok Turkish Delight og Orgasm som er de mest kjente/kjøpte lipglossene.


Pris:
24 dollar hos KissAndMakeupNY

Karakter:
5 av 6

Swatches:

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.