Omtale: Md formulations Face and Body Scrub


Jeg lyver ikke når jeg sier at dette er min favoritt scrub nr 1. Denne knuser min tidligere favoritt Clinique 7days scrub ned i støvlene. Og som jeg har skjønnt det er jeg ikke alene om å synes at denne er helt fantastisk.

Denne er et must i min hudpleierutine og brukes 1-2 ganger i uken.

Den har en flytende konsistens med fine fine små korn og glykolsyre som hjelper på å peele huden.

Og har du sensitiv hud og ikke kan skrubbe og gni noe særlig på huden kan du bruke denne i ansiktet og la glykolsyren ta seg av peelingen uten at du trenger å massere den inn – Med andre ord alle hudtyper kan bruke denne!

Jeg bruker denne mest i ansiktet, på kroppen har jeg andre skrubber eg vil bruke opp først. Men den er god på kroppen også. Perfekt før selvbruning for å fjerne døde hudceller slik at du får en jevn brunfarge. Perfekt om sommeren også – for å fjerne døde hudceller. Men leste en gang at glykolsyre ikke skal kombineres med sol siden huden blir ekstra sensitiv mot solen da (kan bli solbrent, pigmentflekker o.l.) Men denne skyller man av/fjerner så det går greit – Men hudkremer/serum og andre produkter som ligger på huden (som man ikke skyller av) som inneholder glykolsyre derimot bør man ikke bruke når man er ute i sol.

Den har ingen merkbar lukt, så typen min bruker den også – og han er så fornøyd med dette produktet at han har kjøpt seg en egen flaske av denne. Min mor har også kjøpt seg en slik flaske for hun likte den så godt også.

Fra nå av kommer jeg bare til å bruke denne skrubben, tror ikke jeg kommer til å finne en skrubb som er bedre enn denne.

 

Pris:
Du får denne hos Feelunique til under 200kr ( gratis frakt)
-Du slipper å betale moms/tollgebyr fordi den er under 200kr.

Karakter:
6 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.