Omtale: MakeupMekkas Mineral Blush i Coral Sun og Sparkling Rose

For litt siden fikk jeg to nye blusher fra MakeupMekka – Desse blushene overrasket meg på en positiv måte, dei er jo kjempegode! Desse to nydelige blushene heter Sparkeling Rose og Coral Sun og er MakeupMekkas egne blusher. De inneholder 4g blush, kanskje ikke så mye syns du, men den er drøy i bruk.

Coral Sun:
Dette er en korall farget blush med litt shimmer i.
Den er rett og slett nydelig, og liker du korallfarget blusher så må du prøve denne.  Den gir deg glød pga. shimmeret som den har.
Den er medium til godt pigmentert, men du kan bygge deg opp til en knallsterk farge. Du kan bruke fleire lag. Den er lett å blende ut og eg liker godt finishen man får av denne.  Perfekt fest/kveldsblush pga shimmeret. Selv foretrekker eg matte om dagen/jobb og mer shimmer til fest/kveld. Men kan også bruke denne om dagen, men det kommer an på hvilken makeup eg bruker den dagen.

Sparkling Rose:
Dette er en rosa blush med hint av korall i seg.
I mine øyner er dette en blush som passer fleire hudfarger enn det Coral Sun gjør. Men begge er fine altså, men Sparkling Rose vil passe fleire fordi den er mer rosa medan Coral Sun har mer hint av oransj i seg. Flere passer rosa enn korall. Vanligvis er eg en korall-person, altså eg elsker korall, men denne Sparkeling Rose som både har korall og rosa i seg ble fort min favoritt.
Dette er også en medium til godt pigmentert blush, og ved fleire lag blir den mer intens/sterk. Den er enkel å blende ut og man får en fin glød ved bruk av denne.


Coral Sun // Sparkeling Rose.

Du får også MakeupMekkas blusher i Matte finisher om du foretrekker dette.
Og hvis du kjøper 2 stk vil du få med en sminkebørste (verdi 229,-) fra samme merke på kjøpet.
Igjen har MakeupMekkas produkter imponert både meg og mange andre bloggere.
Begge fargene er helt nydelig, men eg bruker mest Sparkeling Rose fordi den passer de sminkelookene eg har laget i de siste best. Så det er den eg rekker meg oftest etter og er blitt mer favoritt.


Pris:
179,- hos MakeupMekka.

Karakter:
6 av 6

Produktet er sponset.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.