Omtale: Make Up For Ever Pro Bronze Fusion

IMG_0825
Hurra! et nytt favorittprodukt! Solpudder er det svært sjeldent jeg finner gode produkter som bytter ut mine favoritter – Men Make Up For Evers Pro Bronze Fushion er et solpudder som nå topper lista mi over mine topp 3 favoritt solpuddere.

Som skjønnhetsblogger prøver jeg mange nye produkter, og til nå har jeg ikke funnet noen solpuddere som slår mine topp 3 favoritt bronzere. Det er gått mange år siden jeg postet det blogginnlegget om disse tre solpudderene og ingen har vært i nærheten av å slå disse, før nå.

Hva jeg liker med dette solpudderet fra MUFE er egentlig alt. Jeg digger at den blir ikke så støvete når man svirler børsten nedi – Det er nesten som å gni en børste på en sten, men likevel plukker børsten opp produkt. På grunn av dette vil du lettere få et naturlig resultat fordi du påfører riktig mengde. Du kan legge på mange lag uten at det ser kakete og puddrete ut fordi pudderet blender seg så fint inn i huden.

IMG_0833

bronzer

Du får solpudderet i 6 forskjellige nyanser i både matt (M) og skimmrende (I) finish, selv har jeg valgt fargen «15I Soft Iridescent Amber » som er den lyseste fargen med skimmer. Resultatet på solpudderet som har bokstaven «I» er ikke så skimmrende at du ser ut som en diskokule, men du ser såvidt at det er litt shimmer i når du swatcher solpudderet med fingeren – På huden i ansiktet vil ikke skimmeret synes, men du får en utrolig fin glød som ser ekte ut. Hvis du har prøvd NARS Laguna bronzer er den mye mer skimmrende enn denne fra MUFE.

Undertonen på 15I er ganske varm, men ikke for oransje heller. Det er ikke et pudder jeg ville brukt til å legge kontur med, men for å varme opp ansiktet og gi det en «sun kissed glow».

Som sagt føles solpudderet ut som en sten, konsistensen er en slags «gel-powder», og det beste er at solpudderet er vannfast.

Liker du solpudder som gir glød og som ikke blir oransje, men ikke for kald heller ? Da bør du prøve denne!


Pris:
Fåes her til £28.

Karakter:
6 av 6

 

Q: Hva er din favoritt bronzer?

 

14 kommentarer om “Omtale: Make Up For Ever Pro Bronze Fusion”

  • Store forskjellen mellom de er jo konsistens – Chanel er krem, mens denne er pudder. Begge legger seg fint på huden uten å se puddrete ut 🙂 Begge har denne varme undertonen, men pro bronze 15I er mye mørkere og dypere farge. Det går også raskere å påføre pro bronze synes jeg. Men hvem som er mest favoritt av de to har jeg enda ikke bestemt meg for :p Har lagt Chanel litt på hylla mens jeg har brukt denne så jeg tror jeg er nødt å ta den fram igjen å se om den er savnet mye eller ikke 🙂

   Svar
 1. Haha. Trodde ikke den var posta. Dobbelt ja 🙂 tenker kanskje chanelen holder til vinterbruk og denne er bedre til vår/sommer kanskje?

  Svar
 2. Jeg bruker aldri solpudder fordi alt blir bare orange på meg unsett fordi jeg er så blek, og særlig nå på vinteren! Ville du anbefalt denne for en bleikfis som meg som alltid trenger de lyseste av de lyse nyansene i foundation?

  Svar
  • Jeg er veldig lys selv, spesielt på det bildet der, så du kan jo sammenligne om vi har omtrent samme hudfarge 🙂 Tror denne vil passe, men Too Faced har en lys bronzer (milk chocolate soleil) den blir ikke så oransje heller og veldig fin på blek hud 🙂

   Svar
 3. Oi så bra resultat, hva koster dette produktet? Jeg bruker sjeldent noe i ansiktet for å få det brunere å når jeg først bruker det så ser det så ekkelt og unaturlig ut, men dette så virkelig bra ut og jeg har veldig lyst til å teste det, men kjekt å vite pris 🙂
  Opplever at mine foundition blir lett sjollete og altfor mye tykke lag eller ujevnt og lett for å bli sjollete om jeg blir varm. Hvordan er dette produktet om man blir varm i ansiktet?

  Svar
 4. Wow va super fint det solpudderet på deg:) vett me bruge samme farge i foudation så kan trygt bestilla dette:) takk for tips:D va ikje galen pris heller med tanke på kor fint resultatet blei:)
  Ska ønska meg dette te jul av kjæresten:D

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.