Omtale: GloMinerals Lipstick i fargen «Blush».

GloMinerals Lipstick i fargen «Blush»
Dette er en nydelig nude leppestift. Den er litt lik Creme d´nude og Shy Girl (begge fra MAC), bare den er litt mer rosa enn creme d´nude, og mer nude/brun enn MAC Shy girl.
Den er en blanding av dei to kanskje? 😉
Og som mange av dere vet, er jo MAC shy girl min favoritt leppestift, så å ha en som er nesten lik (bare litt annen nyanse) er jo helt supert!

Den er godt pigmentert, har ikke noe shimmer/glitter i seg, men er heller ikke helt matt på. Den har en fin våt/glossy look, men ikke for mye.

Denne er så pigmentert at du trenger ikke å puddre leppene med foundation / legge concealer på før påføring. For denne dekker leppefargen din.  Men såklart har du veldig pigmenterte lepper så må du nok muligens bruke pudder først for å få fram fargen.

Den tørker heller ikke ut leppene dine, slik som noen leppestifter kan gjøre. Den føles deilig ut på leppene.  Leppene føles fuktet og myke.

Eg liker denne leppestiften godt, og er den perfekte nude leppestiften til smokyeyes om du ikke liker de «døde»-leppene ( altså helt hudfarget lepper, som f.eks MAC Myth leppestift).

Over denne leppestiften liker eg å påføre NARS Turkish Delight lipgloss for å få den ekstra glossy finishen.

 


Pris:
199,- hos MakeupMekka

Karakter:
6 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.