Omtale: Chanel Rouge Coco Shine Lipstick – #54 Boy

Dette er en leppestift, som er mer som en lipgloss. Den er lite pigmentert, men gir masse shine og fukt til leppene.
Slike produkter er visst «in» i år, så Chanel er ikke den eneste som har laget slike leppestift/gloss produkter – Dior, MAC og YSL har også slike leppestifter i år.

Som sagt den er ikke godt pigmentert, så er du på jakt etter en leppestift som skal dekke over fargen på dine lepper er ikke denne leppestiften noe for deg. Men er du mer en lipgloss jente og ønsker å kjøpe en leppestift som gir en sheer farge med masse gloss, KJØP DENNE! Jeg liker både lipglosser og leppestifter, og jeg visste godt hva jeg fikk da jeg kjøpte denne.

Fargen Boy ser ut som en gammelrosa ( rosa brun) farge ut i tuben, men når den kommer på huden er den en nydelig rosa farge. Den er ganske lik min leppefarge, så denne «forbedrer» egentlig leppefargen min + gir en glossy finish. I tuben ser du hint av glitter, veldig små glitter, men når den kommer på huden synes ikke glitteret, men du får en flott glossy finish ( ser ut som lipgloss på leppene).

Noe jeg elsker med denne leppestiften er hvordan den føles ut på leppene. Den er deilig å ha på leppene!
Leppene føles fuktet og myke. Leppestiften ligger jevnt på leppene og skiller seg ikke ut i striper. Det er vanskelig å få eit stygt resultat med denne leppestiften. Den føles ikke klissete på, noe som jeg syns er eit stort pluss.

De har 18 farger, Boy er den jeg syns var mest tiltrekkende. Ikke bli skremt av fargene når du ser dem i tuben for de er som sagt ikke pigmenterte så du vil ikke gå rundt med f.eks oransje lepper om du ser en sjokk oransj farge i tuben.

Jeg digger denne leppestiften og kunne godt tenkt meg flere farger, men dei er litt dyre.

Pris:
ca. 325,- Parfymelle

Karakter:
5 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.