Omtale: Chanel Le Blanc Illuminating Base


Når ting blir hypet opp så mye som Chanel Le Blanc Primer ble, er det litt vanskelig å la være å kjøpe. Denne gang skulle jeg ønske jeg ikke falt for fristelsen, for så fantastisk som diverse YouTubere sier denne er, er den altså ikke….

Hva er det egentlig denne primeren gjør? I følge Chanels egne nettbutikk skal denne jevne ut huden, både tekstur og rødheter. Den skal gi glød og kan faktisk brukes i foundation for å gi en mer glødene finish, den skal også kunne påføres direkte på de stedene du ønsker glød etter du har påført foundation.

Primeren skal inneholde blant annet ekstrakt fra «Witch Hazel» som skal redusere synligheten av porer, lakrisekstrakt for å jevne ut hudens tekstur, silica og mica pulver som skal matte ned huden, samt en fuktighetsgivende formel som skal gjøre huden myk.

Chanel Le Blanc har en solkrem lignende konsistens og farge – Den føles til og med som en solkrem når du smører den inn i huden, den er helt hvit og har ikke denne typiske silikon følelsen som de fleste primerer har. Den er oljefri og kan derfor brukes av alle hudtyper, til og med fet hud. Produktet kommer i en glassflaske med pumpe, har en deilig floral duft som gjør primeren ekstra luksuriøs å bruke.

Det er jo en «illuminating primer», med andre ord skal den gi glød, men helt ærlig så skulle jeg ønske den gav mye mer. Jeg kjøpte denne mest fordi jeg hørte gode omtaler og at den «gav så fin glød», men da må man frem med lupa og se nøye etter.

Når det kommer til det å redusere synligheten av porer, eller å «fylle» ut porene slik at de ikke synes, så gjør Chanel Le Blanc primer en dårlig jobb – Her må jeg til med Benefit POREfessional Primer skal porene «bort».

Å forlenge holdbarheten på sminken gjør den, men ikke så mye at jeg ble overbevist om at dette er en supergod primer som jeg må anbefale videre til andre. Det finnes andre primere som er mye bedre og mye billigere som jeg heller vil anbefale.

Noe positivt kan jeg si, og det er at den gjør huden myk og sminken glir lett og pent på.

Men er denne primeren et produkt alle ha i sin sminkekolleksjon? Nei…Jeg skjønner virkelig ikke hva som er så magisk med denne primeren. Har du penger til overs som du vil sløse bort så ja, for all del kjøp denne primeren – Den er jo litt luksus og føles bra på huden, men den er virkelig ikke verdt den høye prisen.

 

Pris:
-Fåes her til 381,-
( Gratis frakt. 10% rabatt dersom du bruker kodeord 10BEAUTYFUZZ )

 

Karakter:
3 av 6

 

Q: Har du prøvd denne primeren? Hva er din mening om den?

 

4 kommentarer om “Omtale: Chanel Le Blanc Illuminating Base”

 1. Jeg eier denne selv, men må innrømme at jeg ikke bruker den så mye. Jeg er generelt dårlig til å bruke primer. Det var bloggeren/youtuberen Karima McKimmie som fikk meg interessert i produktet. Jeg har ikke sett noen andre omtale det, men Karima lovte ikke gull og grønne skoger om hva det kunne levere, etter det jeg kan huske. Jeg foretrekker en mer no makeup makeup look. Må huske å finne frem denne igjen og teste om jeg fortsatt liker den!

  Hvilke bloggere eller YouTubere fikk deg interessert i den?

  Svar
  • Det er lenge siden jeg kjøpte dette produktet og skreiv omtalen, den har ligge under kladd i noen år. Men det var vel først Jaclynn Hill som sa det var hennes favoritt primer også kjøpte en god del andre den etterpå og sa den var sååå bra 🙂 har ikke hørt om Karima McKimmie, men skal absolutt sjekke ut kanalen hennes – takk for tips 🙂

   Svar
 2. Det er mange youtubere som anbefaler produkter de har fått, fordi de er blitt sponsa.. noe å tenke på. de skriver mail å spør om de kan få bruke det i forbindelse med youtube kanalen.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.