Glossybox – Mai & Juni 2015

IMG_0217
I dag tenkte jeg å dele med dere hva jeg fikk i Glossyboxene for mai og juni – Jeg henger litt etter så denne gangen kommer det to bokser i samme innlegget og hva jeg synes om de.

Glossybox er et abonnement som man betaler en fast pris i måneden og man vil da få en eske i posten med 5-6 fullsize og travelsize produkter. Dersom du vil lese hva jeg synes om de tidligere boksene kan du se alle mine innlegg her.

Les mer: Andre Glossyboxer.

 

Først ut er boksen fra mai måned med temaet «Summer Countdown». Denne boksen skal inneholder produkter som passer til sommeren.

IMG_0219

Endelig en boks uten neglelakk i en vill farge! Denne gangen er det faktisk produkter jeg har bruk for nå om sommeren. Man får bl.a en sololje med solfaktor 15 fra Hawaiian Tropic, og produktene fra dette merket lukter bare så godt – Skikkelig syden og sommerduft.

Man får også en Aloe Vera Gel som alltid er kjekt å ha liggende. Denne kan brukes som after sun, men også som en avkjølende gel mot solbrent hud eller om du har brent deg på f.eks komfyren. Fuktgivende gel som virker kjølende, trekker fort inn og er ikke klissete.

IMG_0220

IMG_0222

Boksen inneholder også en dusjsåpe i en kjekk reisestørrelse fra Sanex. Denne har jeg plassert i båten og kommer til å ha god nytte av den der. Man får også en bodylotion fra Kueshi og til slutt et styling produkt til håret fra MakeupStore for å skape beach hair looken.

Jeg er godt fornøyd med denne boksen da den inneholder nødvendige og gode produkter for sommeren – Verdien er litt vanskelig å regne ut denne gang da den inneholder mer travelsize størrelser enn fullsize.

Jeg gir denne boksen: 4722_thumbsupo

 

Så over til juni boksen – denne har en litt annerledes design på boksen enn de vanlige rosa Glossyboxene. Denne boksen er i samarbeid med den svenske kunstner/kjendisen Carolina Gynning – Temaet er «Ibiza, luksus og skjønnhet».

IMG_0224

I denne boksen er neglelakkene tilbake, og denne gangen fikk jeg en pistasjefarget neglelakk fra MakeupStore. Helt OK farge, men usikker på om jeg kommer til å bruke den da den ikke er helt meg.

Så fikk vi en hårspray fra frisørmerket Sebastian, og denne hårsprayen er kjempegod! Jeg har denne i fullsize og liker den veldig godt. Det lå også et fuktserum i denne boksen fra merket Noxidoxi som faktisk koster 369kr – Er veldig spent på å prøve denne.

IMG_0225

IMG_0226

Det lå også en leppomade fra Lollipops Paris Lip Balm som dufter deilig vanilje og er ikke klissete. Gir en fin glossyfinish til leppene. Vi fikk også en liten remse med «flash tattoo» fra Lulu DK Cosmetics. Mest skuffende i hele boksen da det var bare klippet av en liten remse istedenfor å få et helt ark med flere.

Litt usikker hva jeg synes om denne boksen da den igjen inneholder en neglelakk og en liten bit av en tatovering – Hårsprayen er den jeg er mest fornøyd over. Verdien på denne boksen (uten å ta med hårsprayen og tatoveringen) er 558,-

Denne boksen får: 3139_sideways-thumb_big

 

Vil du lese mer hva jeg syns om Glossybox og andre Glossybox innlegg kan du trykke her. Vil du også motta slike pakker i posten går du inn på Glossybox.no og melder deg på, det koster 179,- i måneden. Du kan også se på nettsiden til Glossybox hvem de samarbeider med, f.eks Redken, Decléor, Babor, bareMinerals og m.m.

 

Q: Er du fornøyd med de siste Glossyboksene?

2 kommentarer om “Glossybox – Mai & Juni 2015”

  1. Likte Mai boksen men ble litt skuffet over Juni esken. Jeg elsker jo neglelakker og fikk en burgunder farget lakk i boksen min som jeg er fornøyd med, men skulle ønske at vi fikk et helt ark av tattoveringene, ikke bare en liten bit 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.