Glossybox – Januar 2014

IMG_9082
Årets første glossyboxinnlegg kom litt sent, og jeg kommer til å poste «Valentine Glossyboxen/Februar» rett etter dette innlegget. Glossybox er et abonnement hvor du betaler 179,- hver måned og i slutten av måneden får du en pakke fylt med 5-6 fullsize/travelsize produkter.

Denne gang ble jeg litt skuffet når jeg åpnet boksen, det var liksom ikke noe skikkelig spennende oppi den – Det som gjorde meg mest interessert var faktisk tannkremen fra OralB. Jeg er tom for Crest 3D white tannkremen som jeg bestiller fra nettet og har lenge tenkt å prøve denne tannkremen som matcher den elektriske tannbørsten min, OralB Triumph.

Les også: Andre Glossybox innlegg.

Men når jeg så litt nærmere på ting vart jeg også litt nysgjerrig på denne «Konjak svampen». Konjac Sponge er et 100% naturlig renseprodukt til ansikt og kropp. Rensesvampene er laget av 100% naturlig Konjac fiber. Denne skal du fukte i vann og sirkulere på huden i ansiktet og den vil da rense huden. Man trenger ikke renseprodukter, men kan bruke det dersom man vil – Så denne er jeg litt spent på å teste ut.

Andre produkter i boksen er en brow set, jeg har et lignende produkt fra før som jeg elsker, fra MAC. Det jeg liker bedre med brynvoks enn en bryngel er at den gir mye mer hold. Har man ville bryn som ikke vil ligge der du vil de skal ligge er Brow Wax perfekt – Jeg er spent på om denne er like god som MAC sin.

Andre produkter man kan finne i denne boksen er en dagkrem fra Yves Rocher og en Mascara fra Elisabeth Mott.

IMG_9085

IMG_9088

IMG_9090

Så selvom jeg i første øyekast ikke ble helt fornøyd med denne Glossyboksen, endte jeg nok med å like produktene jeg fikk allikevel og er superspent på om brynvoksen (Brow set) kan måle seg med MAC, om tannkremen er like god som Crest sin og om denne svampen er så fantastisk som nettsiden til produktet skal ha det til.

Vil du lese mer hva jeg syns om Glossybox og andre Glossybox innlegg kan du trykke her. Vil du også motta slike pakker i posten går du inn på Glossybox.no og melder deg på, det koster 179,- i måneden.

 

Q: Har du prøvd noen av disse produktene? 

2 kommentarer om “Glossybox – Januar 2014”

  1. Jeg fikk akkurat det samme som deg, men ble egentlig veldig nyskjerrig med engang på alt som lå i esken, spesielt tannkremen og den svampen. Det som jeg ble mest skuffet over var dagkremen, da jeg følte den la seg som ett lag på huden og ikke trekte inn i huden, synd da jeg trengte ny dagkrem 😛
    Ellers veldig fornøyd med produktene, selv har jeg brukt browwax fra smashbox og nå Makeup Store sin, og denne blyanten falt i smak hos meg 🙂
    Spent på hva du synes om dagkremen?

    Svar
  2. Jeg digger den konjac-svampen 🙂 Tannkremen likte jeg også, og faktisk også dagkremen 🙂 Mascaraen syns jeg var ok, men vanskelig å få av, og ble veldig «stiv».

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.