BeautyFuzz gjør en matblogg?


God kveld fuzzies! Da jeg startet blogginga i 2009 hadde jeg en «altmuligblogg» som handlet om mat, sminke og hverdag. Så gikk jeg over til sminkeblogg med litt matoppskrifter av og til fordi bloggen ikke skulle miste den personlige, hverdagslige touchen. Etterhvert gikk jeg fra blogg.no til egen nettside og da satset jeg kun på sminke og skjønnhet….

Nå etter ett par år med kun sminke og skjønnhet så merker jeg at jeg har mistet litt av den personlige delen her på bloggen. Og ikke minst så har jeg fått en del etterspørsler om å lage litt matoppskrifter igjen.  Etter mye om og men skal jeg heller prøve å poste litt matoppskrifter igjen, og jeg håper dere vil like det 🙂

Siden dette egentlig er en sminkeblogg kommer jeg til å skjule «matinnleggene» fra bloggen. Jeg har laget en knapp i menyen, så for dem som vil lese litt oppskrifter og få inspirasjon til forskjellige mat og drinkoppskrifter kan klikke seg inn der. Så take it easy, matmas vil ikke forstyrre sminkesnakket her på BeautyFuzz.com med mindre du selv oppsøker det ved å gå inn på den knappen i menyen.

Hovudfokuset blir selvsagt sminkedelen på bloggen, men lager jeg noe spennende (og godt!) og jeg husker å ta bilder så skal jeg dele oppskriften her på denne siden.

Kom gjerne med ønsker på mat-/drinkoppskrifter, jeg er ingen kokk, men jeg liker å ta utfordringer og prøve noe nytt på kjøkkenet. For tiden har jeg laget en del thailandske matretter som jeg gjerne kan dele med dere.

 

Q: Mat på Beautyfuzz.com – Yey or Ney? 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.