Advarsel: Clarisonic og batteritid.

IMG_9229
Jeg har brukt Clarisonic fast i min hudpleierutine i mange år. Jeg har vært veldig fornøyd med både MIA og MIA2 , men nå begynner jeg å bli litt lei og skuffet – Og hvorfor skal jeg dele med dere i dag. 

Jeg har skrevet positive omtaler på både MIA og MIA2, og jeg mener fortsatt at disse er supergode apparater å ha i hudpleierutinen – De gjør jo en god jobb på å rense huden og fjerne sminke og skitt i porene. Men nå har dette som jeg skal fortelle om i dag skjedd 2 ganger med to forskjellige apparater, og jeg begynner å bli lei av å kjøpe ny maskin.

Når jeg flyttet til vårt nye hus brukte jeg ikke Clarisonic MIA 2 i en periode på én måned – Grunnen var at den lå igjen i skapet på badet i leiligheten vi bodde i. Da jeg hentet resten av tingene (bl.a Clarisonicen), og skulle bruke Clarisonicen igjen ville den ikke starte. Det første jeg tenkte var «Ikke nå igjen!», for dette har skjedd før. Jeg ladet Clarisonicen i håp om at den var tom for batteri, og når den gav signal på at den var ferdig ladet prøvde jeg å starte den igjen. Den vibrerte kjapt to ganger og startet å blinke – Jepp, der skjedde det igjen….

IMG_0205

…. Nå har to Clarisonicer, MIA og MIA2, dødd av samme grunn på 1.5 års mellomrom. Det var ca. 1.5 år siden jeg kjøpte MIA 2 fordi MIA døde, så skjer det igjen!

Jeg tenkte å kontakte Clarisonic for å klage, men jeg glemte det ut. I all oppussingen av det nye huset ble alt slikt glemt, og når vi va ferdige med huset et halvt år senere var det forsent å klage ( Clarisonic har bare 2 års garanti).  Så ja, det er min egen feil at jeg ikke klagde tidligere, men jeg vil med dette innlegget bare advare dere med å ikke la Clarisonicen ligge ubrukt i én måned eller mer – Den vil da straffe deg for å ha oversett den i så mange dager 😉

 

Så mitt spørsmål til dere: Siden jeg er så skuffet over de dårlige batteriene til Clarisonic, har jeg vurdert å prøve Foreo Luna – Har dere prøvd Foreo og hva synes dere om den? 

 

 

Ps: Som sagt, jeg anbefaler fortsatt Clarisonic, men jeg er litt skuffet over levetiden.

10 kommentarer om “Advarsel: Clarisonic og batteritid.”

 1. Så kjedelig 🙁 jeg synes virkelig ikke at foreo Lund kan sammenlignes med clarisonic. Om man ikke har bruk clarisonicen før er den sikkert super, men etter clarisonic føles det virkelig ikke som noe å strekke seg etter! 🙁

  Svar
  • Jeg stoler på din anbefaling <3
   Elsker jo Clarisonic og har mange ubrukte børstehoder liggende i backup :/ Men da tar jeg ingen sjanser å kjøper heller ny Clarisonic i stedet 😀
   Takk Agnes ! 😀

   Svar
 2. Har ikke prøvd Foreo, men det finnes billigere dupes på Ebay, som visstnok fungerer like godt.

  Svar
 3. Oh no! Så utrolig kjipt. Min har lagt rolig i mer enn en måned nå.. Må teste i morgen. Hvis ikke er det greit å bli minnet på garantien, hadde nesten glemt det.. Kryssa fingra:)

  Svar
  • Ja, Clarionicen er jo egentlig et must skal man ha et fint «lerret» å legge sminken på – Så krysser fingrene på at din ikke er like slem med deg som min var mot meg 🙂

   Fin blogg *legger den til i bokmerke* 🙂

   Svar
 4. Jeg elsker min foreo luna. Bruker den om morgenen og om kvelden til å fjerne sminke, men også i badekaret når jeg bare slappet av, som en deilig massasje. Har brukt den siden sommeren 2014 og er forelsket. Lader den ca to ganger i året! Gjør min hud mer fast og finere. Elsker at den får mine muskler i fjeset til å slappe av. Jeg pleide å bite lepper/skinn, gnisse med tennene i sovne før pga muskler i fjeset som var spent og stresset. Det ga seg helt etter jeg kjøpte min foreo luna :O

  + til det Agnes sa, nei jeg har ikke prøvd Clarasonic før..

  Svar
  • Tusen takk for kommentaren 🙂 <3

   Ja, har hørt den har lang levetid på batteriet og som du sier trengs bare lades 2 ganger i året.
   Syns du den hjelper på å rengjøre porer ? 🙂

   Svar
 5. Ja! Elsker den. Har den i alltid i dusjen, men latskapen har gjort at jeg ikke har ladet på en stund… Og tusen takk, så koselig! Lige så 😀

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.