Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Ukens favoritt: NARS Outlaw blush


Det er lenge siden jeg har hatt «Ukens favoritt» innlegg nå, og da syns jeg det er på tide å poste ett i dag. Da jeg fikk denne blushen i posten tenkte jeg for meg selv at denne kommer garantert til å bli ukens favoritt denne uken – Og det ble den…

… Jeg har brukt denne blushen hver gang jeg har sminket meg denne uken og er såå forelsket i denne blushen. Dette er den perfekte blushen å bruke om høsten og vinteren.

Som jeg har sagt tidligere er NARS sine blusher de beste blushene jeg eier, mye bedre enn MAC, de er så pigmenterte og er likevell enkle å duse ut. I tillegg til god kvalitet har de også mangen fine farger og finisher – som f.eks blushen «Orgasm».

Outlaw er en «skitten» rose/bærfarget blush med gullshimmer i – mange sier denne kan minne litt på Orgasm, men de er langt i fra like. Orgasm er mer korall, mens Outlaw er mer mørk bærfarge. Begge har dette gullshimmeret i seg, men dette vil ikke synes på huden når du påfører blushen med en børste. Outlaw har mye mindre shimmer i seg enn det Orgasm har (se swatches).

I starten syns jeg blushen var litt vanskelig å blende ut, noe som er ulikt NARS blusher, men jeg brukte feil børste – Nå bruker jeg børstene Sigma F40 og noen ganger Sigma F15 for en mindre pigmentert påføring.

Outlaw har vert ute i en tidligere kolleksjon, men ble nå releaset i NARS sin høstkolleksjon 2012. Ryktet sier at denne blushen nå skal være i den permanente kolleksjonen til NARS.

Man får en naturlig, frisk rosafarge på kinnene, det ser nesten ut som du har vert ute i kulden. Alle fra lys- til mørk hudfarge kan bruke denne blushen. Den er perfekt til hverdagssminke siden den ser så naturlig ut, men også til festsminke/kveldsmakeup.

Et must-have om høsten og vinteren!

Pris:
190,- hos HQHair.

Har du en favorittblush ? 

 

19 comments to Ukens favoritt: NARS Outlaw blush

Legg inn en kommentar