Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Månedens sminkefavoritter – Oktober 2011

I oktober har jeg nesten ikke brukt sminke. Jeg har slitt med en kraftig forkjølelse, som faktisk har sneke seg tilbake denne uken *hmphr..*, ellers har jeg jobbet mye med skolen så jeg har liksom ikke hatt bruk for å sminke meg.

Men jeg har da noen favoritter for måneden oktober som jeg skal dele med dere idag. Det er mest hårpleie, men også hudpleie, sminkeprodukter og parfyme (såklart!).  Her er månedens favoritter:

Hårpleie:

Orofluido Beauty Elixir // Kerastase Oléo Relax.. // L´Oreal Absolut Repair leave-in // Wella SP Color safe Shampoo // Wella SP Color safe Balsam // Wella SP Color safe hårkur  //  Macadamia Deep Repair masque, men venter på fullsize i posten enda.

Hudpleie:

Matis Respons Delicaté dagkrem // Matis Response Jeaunesse Serum // Matis Response Jeunesse fuktmaske 
(Nå må feelunique få inn desse varene igjen, for jeg treng ny forsyning! )

Sminke:

iGlow Long Lashes Serum // Sigma P86 + Bobbi Brown Corrector // Yves Rocher leppestift i Klarrød // MAC Genuine Treasure paintpot // Urban Decay 15 Years Anniversary palette // Benefit They´re real mascara // CND Toughen Up Nail.

 
Parfyme:

Dolce & Gabbana The One  ( Jeg har tatt frem denne høstparfymen igjen og blitt forelska i den på ny da Silje nevnte den på Facebook for en stund siden.)

Ha en superflott dag videre jenter <3
Q: Har du noen favorittprodukter fra måneden oktober??
 

 

Legg inn en kommentar