Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Innkjøp: MAC, Inglot, MakeupStore ++


Da er jeg hjemme igjen fra min lille ferie i Danmark. Det ble ikke så mye sminkeshopping i Danmark som jeg hadde planlagt, men litt ble det nå. Når jeg kom hjem låg det litt pakker fra Feelunique, MadameMadeline og en sponsorpakke fra Yves Rocher som jeg viser i samme innlegg.

Jeg skal på enda en ferie i sommer, så jeg skal handle det jeg ikke fikk handlet da. De fleste leppestiftene som jeg skulle handle hos MAC var de utsolgt for, og samme med Inglot – Så det ble ikke mye Inglot sminke, men det er greit for da får jeg prøvd merket litt før jeg evt. kjøper mer.

Jeg har fått spørsmål om hvor de ulike butikkene er i Danmark – Inglot og MakeupStore finner du på kjøpesenteret som heter Fisketorvet i København. MAC finner du bl.a hos Magasin du Nord som også er i København. Magasin du Nord har en kjempesvær sminkeavdeling, med små avdelinger innen hvert merke – Jeg blir like overvelmet hver gang jeg er der og aner ikke hvor jeg skal starte. De har Bobbi Brown, Chanel, MAC, YSL, Tromborg, Giorgio Armani og mangen flere sminkeavdelinger.

Danmark Haul


MAC Creme cup // 2 x MAC Pink Lemonade // CK Euphoria Forbidden // TBS Mango Body Butter // MAC Chatterbox // 2 x Inglot LG20CO // Inglot LJ11CD // Inglot LI15CH // Inglot LJ13CQ // MUS Glitter «Peacock» // MUS eyeshadow «Glam Peach» // MUS blush «Must-Have» // MUS Brow Trio // MUS Blend&Fix

 

Feelunique / MadameMadeline og Yves Rocher Haul


2x Ardell #318 lashes // 11x Red Cherry lashes #DW // 2x Korres Pomegranate Wipes // Korres Lip Butter Mango // Yves Rocher Monoi de Tahiti dry oil // Yves Rocher Duo Solpudder // Maybelline Color Tattoo Turquoise Forever, On and on Bronze og Eternal Gold // Yves Rocher Waterproof eyeliner Turquoise og Noir // Maybelline The Falsies Flared mascara

Så det var litt nytt jeg har kjøpt den siste tiden – Jeg gleder meg til å prøve ut Inglot, og dersom dette merket faller i smak blir det nok en liten shoppingtur på Inglot igjen, produktene var iallefall veldig billige !

 

Ha en fin helg, jenter!
– Få 13% rabatt på alt hos Feelunique ved bruk av kodeord LUCKYME.
(Kun i dag, fredag 13.juli) 

21 comments to Innkjøp: MAC, Inglot, MakeupStore ++

Legg inn en kommentar