Innkjøp: MAC, Inglot, MakeupStore ++


Da er jeg hjemme igjen fra min lille ferie i Danmark. Det ble ikke så mye sminkeshopping i Danmark som jeg hadde planlagt, men litt ble det nå. Når jeg kom hjem låg det litt pakker fra Feelunique, MadameMadeline og en sponsorpakke fra Yves Rocher som jeg viser i samme innlegg.

Jeg skal på enda en ferie i sommer, så jeg skal handle det jeg ikke fikk handlet da. De fleste leppestiftene som jeg skulle handle hos MAC var de utsolgt for, og samme med Inglot – Så det ble ikke mye Inglot sminke, men det er greit for da får jeg prøvd merket litt før jeg evt. kjøper mer.

Jeg har fått spørsmål om hvor de ulike butikkene er i Danmark – Inglot og MakeupStore finner du på kjøpesenteret som heter Fisketorvet i København. MAC finner du bl.a hos Magasin du Nord som også er i København. Magasin du Nord har en kjempesvær sminkeavdeling, med små avdelinger innen hvert merke – Jeg blir like overvelmet hver gang jeg er der og aner ikke hvor jeg skal starte. De har Bobbi Brown, Chanel, MAC, YSL, Tromborg, Giorgio Armani og mangen flere sminkeavdelinger.

Danmark Haul


MAC Creme cup // 2 x MAC Pink Lemonade // CK Euphoria Forbidden // TBS Mango Body Butter // MAC Chatterbox // 2 x Inglot LG20CO // Inglot LJ11CD // Inglot LI15CH // Inglot LJ13CQ // MUS Glitter «Peacock» // MUS eyeshadow «Glam Peach» // MUS blush «Must-Have» // MUS Brow Trio // MUS Blend&Fix

 

Feelunique / MadameMadeline og Yves Rocher Haul


2x Ardell #318 lashes // 11x Red Cherry lashes #DW // 2x Korres Pomegranate Wipes // Korres Lip Butter Mango // Yves Rocher Monoi de Tahiti dry oil // Yves Rocher Duo Solpudder // Maybelline Color Tattoo Turquoise Forever, On and on Bronze og Eternal Gold // Yves Rocher Waterproof eyeliner Turquoise og Noir // Maybelline The Falsies Flared mascara

Så det var litt nytt jeg har kjøpt den siste tiden – Jeg gleder meg til å prøve ut Inglot, og dersom dette merket faller i smak blir det nok en liten shoppingtur på Inglot igjen, produktene var iallefall veldig billige !

 

Ha en fin helg, jenter!
– Få 13% rabatt på alt hos Feelunique ved bruk av kodeord LUCKYME.
(Kun i dag, fredag 13.juli) 

21 kommentarer om “Innkjøp: MAC, Inglot, MakeupStore ++”

 1. Å du er så heldig! <3 Jeg hadde aldri fått lov til å kjøpe så mye sminke 🙁 Men du er jo voksen da xP <3

  Svar
 2. Kan jeg spørre hva en Inglot øyeskygge i Freedom System kostet i Danmark? Jeg ser du har kjøpt de med tre farger i hver og de er vel en smule dyrere enn de med bare en farge? Vurderer en tur til København selv:)

  Svar
 3. Vil bare si at rainbow skyggene fra Inglot er ikke så gode som de vanlige, så du bør prøve Inglot igjen selvom du ikke blir helt solgt 😉

  Svar
 4. Enig med Nora, Rainbow-skyggene har ikke samme kvaliteten som de ordinære skyggene deres – og de er fantastiske! Flotte innkjøp, innlegg som dette gjør meg glad. 😀

  Svar
 5. Faktisk litt morsomt, men det var jeg som anbefalte color tattoo’ene til FU, vant 20 £ til å bruke der 🙂

  Svar
 6. Hvordan var Inglot-butikken i København? Skal en tur dit i august, og har selvfølgelig planer om å kjøpe med meg (en del) øyeskygger hjem 😀

  Svar
  • Den var helt grei – liten butikk med produktene (neglelakker, blusher o.l.) opp etter veggene og en stor plattform i midten med alle øyenskyggene. De to som jobbet der var veldig hyggelige og sjekket at alt ikke var knust før hun la dem i posen 🙂

   Svar
 7. Fint innkjøp og takk for svar! 🙂 På Magasin du nord selger dei Too faced der? Meiner eg har lest da på bloggen din for lenge sio, men eg husker kje heilt 🙂

  Svar
 8. Shit så mye sminke! 🙂 Hadde jeg vært rik hadde jeg kjøpt masse selv, skulle ønske jeg var like flink som deg! 😀
  Liker virkelig bloggen din, du er skikkelig inspirerende!

  Svar
 9. Skal til Købehnavn selv, og lurer på om du vet om de selger Revlon der? PS.stoor fan av bloggen 😀

  Svar
 10. Heia,legger til at dere får jo Mac i Århus på Magazin og på Salling i Ålborg om noen skal der 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.