Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Dagens sminke: Mermaid

mermaid1
Endelig en søndag der jeg kan kose meg på sminkerommet – ingen avlesning på labben, ingen oppussing, ingen rydding…bare meg og sminken. Jeg har savnet å være litt kreativ og ikke kun lage vanlig hverdagssminke, så i dag ble det en sminke litt utenom det vanlige.

Jeg har brukt helga på å nyte sola, utsikten fra terrasen, sjølukta og måkeskrik – jeg har blitt inspirert til å ta frem sminkebørstene å lage en sjø og havfrueish sminkelook og dette er resultatet.

Jeg angrer litt på at jeg ikke filmet når jeg la denne sminken, for den var faktisk veldig gøy å legge. På grunn av foiled øyenskyggene til MakeupGeek ser det ut så jeg har brukt mange forskjellige øyenskygger og lang tid, men det har jeg altså ikke.

mermaid2 mermaid3 mermaid4

Produkter jeg har brukt:
MAC Paintpot Painterly – fåes her
MUG Peach Smoothie e/s – fåes her
MUG Crème Brulee e/s – fåes her
Inglot  607 e/s – fåes her
Inglot 605 e/s – fåes her
Inglot 391 e/s – fåes her
MUG Houdini e/s – fåes her
MAC Old Gold pigment – fåes her
MUG White lies e/s – fåes her
Red Cherry Lashes #747S – fåes her
Lancôme Hypnôse Volume-à-Porter – fåes her
NYX  Slide On Glide On Eyeliner #Jet Black – fåes her

♥♥♥

Håper dere liker sminken og at dere har en superflott søndag videre!
Q: Har dere hatt en fin helg?

 

14 comments to Dagens sminke: Mermaid

Legg inn en kommentar