Pamper yourself + 15% rabatt

IMG_0282
Alle fortjener å skjemme seg bort litt…. eller mye. Jeg vet at en selvpleie dag eller to i uka gjør noe magisk for både hud, hår og ikke minst humøret. I dag tenkte jeg å dele mine favorittprodukter som vil gi deg den optimale spafølelse hjemme. 

Innlegget om mine spafavoritter hadde jeg egentlig tenkt å poste neste gang jeg skulle ha spadag, og siden det er kvinnedagen i dag kunne det ikke passet bedre med en slik dag – Så unn deg noe godt i dag du også!
Ikke minst så har Feelunique 15% rabatt fordi det er kvinnedagen i dag, så tilbudet vil kun gjelde denne dagen (rabattkode lenger nede).

Men før jeg går over på mine favorittprodukter, tenkte jeg å dele en oppskrift på en deilig varm drikke du kan nyte når du har selvpleie dag – Nemlig en Starbucks favoritt, Vanilla Spice Latte !


Vanilla Spice Latte:

1 Shot Espresso eller sterk kaffe.
1 glass melk
1 kork vaniljesyrup
Kardemomme (kan også bruke muskat og kanel for ekstra smak).

Lag espresso eller sterk kaffe. Varm et glass med melk i mikroen eller i en panne på komfyren. Når melka er varm pisker du den til du får melk med skum (jeg bruker en slik pisker fra IKEA). Ta favorittkoppen din, tøm litt vaniljesyrup i og miks inn litt kardemomme, ha oppi ca. 50ml sterk kaffe/espresso og avslutt med melka. Ha gjerne litt pisket krem på toppen og avslutt med litt ekstra krydder, f.eks kardemomme, muskat eller kanel.

IMG_0280Psst: Har du isbiter i er dette en perfekt iskaffe dersom du heller foretrekker kaffen kald (da slipper du å koke melka også).

 

Så over til produktene som vil gi deg en deilig spafølelse hjemme på ditt eget bad. Dette er mine personlige favoritter og jeg tror jeg har nevnt de fleste av dem ett par ganger her på bloggen..

I dusjen / badekaret

i dusjnJohn Masters Organics Blood Orange & Vanilla shower gel // Decléor Alguaromes Toning Shower Bath Gel // Rituals Happy Budda Foaming Shower Gel // Gilette Venus Shaving // Rituals body Scrub // Shu Uemura Shusu Sleek // Origins Clear Improvement Active Charcoal mask //

For å få den perfekte spafølelsen kan du dempe belysningen og heller tenne på noen duftlys. Selv om vi ikke har Bath & Body Works duftlys her i Norge finnes det gode alternativer på IKEA, men enda bedre er Yankee Candles (fåes her) eller Voluspa (fåes her). Feelunique har også noen duftlys, men jeg syns de er litt i dyreste laget.

Start med å vaske håret ditt med en god sjampo tilpasset din hårtype. Jeg anbefaler også at du bruker en rensesjampo av og til, f.eks Redken Cleansing Cream, denne vil fjerne produktrester som kan ligge i veien for andre pleiende ingredienser.

Etter at du har sjamponert håret er det tid for hårkur, og trikset er å håndkletørke håret før du påfører hårkuren. La hårkuren virke etter hva som er anbefalt på pakken, men er dette en fuktkur kan du fint la den virke litt lenger. Proteinkurer bør man ikke ha lenger enn anbefalt. Shu Uemura Shusu Sleek hårkuren pleier jeg å la virke fra 15-30 minutter.

Mens hårkuren gjør underverker for håret, fjerner du sminken og påfører en dyprengjørende ansiktsmaske, skrubber kroppen og f.eks barberer leggene ect..

Her er det jeg pleier å ta frem macbooken å skru på mine favoritt tvserier, YouTube eller en film. Jeg er litt rastløs av meg så jeg må ha noe å se på mens hårkuren og ansiktsmaska virker. Er du den mer rolige typen som klarer å slappe av uten noe forstyrrelser fra tv, pc eller mobil? Da er du heldig! Bruk den evnen og slå av alle elektroniske ting som kan forstyrre – Spadag skal være avslappende..

 

Etter dusj / bad

etterpå
John Masters Organics Blood Orange & Vanilla body milk // Origins Drink Up Intensive Overnight Mask // St.Tropez selvbruning // Orofluido Hårolje // Korres Lip Butter // Neglelakk

Så er det tid for å gi fukten tilbake til huden. Utrolig nok så er vann uttørkende på huden, så bodylotion er absolutt et must (spesielt hvis du skal ha selvbruning). Smør kroppen med bodylotion og fokuser ekstra på tørre områder som knær, albuer, ankler og tær.

Fuktmaske til ansiktet er et must for meg. Jeg elsker (!) Origins sin overnight mask og bruker den nesten som en nattkrem flere ganger i uka. Det finnes en versjon som du kan ta av etter 10 minutter (som du ikke skal sove med) dersom du heller foretrekker det (Origins Drink Up Mask 10 Minute).

Leppeskrubb kan du fint lage selv med matolje og sukker, du kan også bruke en tannbørste til å skrubbe leppene med. Etter du har skrubbet leppene må du pøse på med en god leppebalm/-butter (Korres Lip Butter ♥).

Når bodylotionen har tørket påfører du selvbruning – Bruk hansker eller selvbruningsvott for å unngå oransje hender. Mitt tips er å påføre selvbruning på én kroppsdel om gangen – Da slipper du skjolder og ikke minst stress med å få påført alt før det tørker og blir ujevnt. Begynn med bena og jobb deg oppover.

Avslutt spadagen med litt hårolje i tuppene av håret og som siste finish kan du legge din favoritt neglelakk på neglene – bare husk base og topcoat !

 

Få 15% på alle produktene nevnt i blogginnlegget og mange fler ved bruk av kodeord: KVINNEDAGEN15. Tilbudet gjelder kun i dag. Feelunique har gratis frakt ved kjøp over 150,-.

Nå kan du bruke kodeord 10BEAUTYFUZZ for 10% rabatt på Feelunique .

 

Q: Hva er dine favoritt «spaprodukter» ?
Gratulerer så mye med kvinnedagen jenter! ♥

 

 

12 kommentarer om “Pamper yourself + 15% rabatt”

 1. Har lenge ventet på en litt større rabattkode, for å kunne kjøpe noe litt dyrere.. Men selvfølgelig måtte denne meldingen komme opp.. «Important information about your order.Please note that feelunique no longer refund customs or VAT charges. In Norway, any import of goods with a value exceeding NOK200.00 is subject to local import tax.» 🙁

  Svar
  • Jaaa, jeg vet jeg er helt fortvilet!! Feelunique er jo min favoritt nettbutikk pga. de hadde denne flotte gesten med å refundere. Jeg har sendt dem en lang mail og oppfordrer alle norske kunder til å gjøre det samme. Mailen er sendt videre til de som har med dette å gjøre, men som «plaster på såret» mens jeg venter på svar fikk jeg en rabattkode på £5 dersom jeg handler for £30..

   Håper Feelunique revuderer dette, men for at dem skal kunne gjøre det må flere sende dem sinna mail 🙂

   Svar
 2. Det så ut som en god oppskrift, kanskje jeg våger meg til å prøve den ut (liker ikke for mye smak av kaffe) 🙂

  Når jeg har spadag pleier jeg å tenne duftlys fra Voluspa og ha på radio, synes det er veldig avslappende 🙂

  Svar
 3. St Tropez og Originsmasken er også med på min spadag, også slenger jeg på en skrubb fra Soap & Glory (den skummer når man skrubber, og det er så digg! Yey til alt som skummer liksom), og kanskje en Glamglow-maske eller noe sånt.. Så er vi der! Har så sykt lyst på et stort Voluspa-lys denne gangen, må bare tvinge meg selv til å kjøpe det. Trenger litt tid på å manne meg opp til å bruke 400 kr på et lys, haha 🙂

  Svar
  • Yaaaaas, Glamglow! 🙂
   Den hvite og den blå Glamglow maska er god! 😀 Frister litt å teste den nye lilla Glamglow maska, men dei er litt dyre 🙂

   Ja, Voluspa er noe man bør prøve dersom man liker duftlys! Elsker den Crisp Champagne og Macarons lysene <3 Ja, dei er litt dyre så pleier å kjøpe dem på salg.

   Anbefaler faktisk WoodWick sine lys også (fåes på Skeidar forresten, og tror Skeidar hadde 40% på dem nylig) <3

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.