Products I´ve Used Up – September 2012

September måned har rast forbi, og snart vil vi finne julebrus og juledekor i butikkene igjen, og jeg liker det ikke. Siden vi nå er i en ny måned er det på tide med et nytt innlegg over produkter jeg har brukt opp måneden før, altså september. 

Denne måneden har jeg egentlig ikke hatt noe bestemte produkter jeg vil bruke opp, som sagt så gikk denne måneden så fort at jeg fikk ikke tid til å tenke over produkter jeg skulle bruke opp en gang. Men jeg har da vært litt flink og brukt opp noe !

Les også: Products I´ve Used Up – August 2012

The Body Shop Pink Grape Body Scrub – Pink Grape serien til The Body Shop var jeg helt hekta på for en god stund siden, men de siste månedene har jeg fått skikkelig avsmak på lukta. Ikke misforstå, produktene er gode men jeg er rett og slett drittlei lukta på de –  Så det var veldig godt å endelig bli ferdig med dette produktet. Jeg bruker den til å skrubbe føttene og leggene siden den har litt grove korn i seg, på overkroppen og armene bruker jeg md formulations face & body scrubben.

– Fåes hos TBS til 179,-

 

The Body Shop Pink Grape Bath & Shower Gel – Dusjsåpe fra samme serien som skrubben nevnt over. Helt grei dusjsåpe, som en gang luktet kjempegodt, men nå er jeg så lei lukta. Jeg har ikke sett «Pink Grape» serien i de norske TBS butikkene (?), men jeg vet de selger den i Danmark.

-Fåes hos TBS til 89,-

 

The Body Shop Vitamin-C Energising Face Spritz – En forfriskende fuktspray som gir sliten hud gløden tilbake. Den er i samme sjanger som Caudalie sprayen og MAC fix+. Den er god å ha ved pcen for å få en liten oppkvikkende boost i løpet av skole-/arbeidsdagen. Har en veldig fresh sitrusduft og den gjør ikke huden klissete. Selvom det er en god ansiktsspray kommer jeg nok ikke til å kjøpe denne igjen, jeg har en annen favoritt som jeg heller bruker (les Caudalie).

-Fåes hos TBS til 159,-

 

Batiste Brunette Dry Shampoo – Dette er en tørrsjampoo med brunfarge som vi brunetter kan bruke. Jeg elsker Batiste sine tørrsjampoer og ble ekstra glad når de kom ut med en for oss brunetter også. Tørrsjampoo sprayer man ved hårrøttene for å suge opp olje slik at håret ser nyvasket ut. Det som er litt synd med Batiste sine tørrsjampooer er at de blir brukt opp veldig fort – Så dette er ikke den første sprayen jeg har brukt opp. Men uansett så er dette en tørrsjampo jeg kommer til å kjøpe igjen, rett og slett fordi den er superbra!

– Fåes hos Vita til 79,-

 

Alterna Bamboo Smooth Kendi Intense Moisture Masque – Dette er en fuktkur med litt proteiner i seg, den skal bekjempe frizz samt gi næring og fukt til håret. Den lukter ekstremt godt og gjør håret mykt og glansfult. Det er viktig at man tørker håret før man påfører denne og lar den virke i ca.30 minutter, ellers så virker ikke behandlingen skikkelig. Jeg kommer til å prøve ut flere alterna produkter siden jeg likte så godt denne kuren, UV+ kuren frister veldig siden den er enda mer fuktgivende – Men det er godt mulig jeg kjøper denne igjen også.

– Fåes hos BeautyBay til 174,-

 

Redken Extreme Shampoo og Balsam – Extreme serien til redken er for slitt og skadet hår, og inneholder proteiner som vil gjennoppbygge håret. Jeg liker disse produktene veldig godt selvom jeg ikke merker stor forskjell bare ved bruk av shampoo/balsam – Jeg må bruke hårkuren også. Jeg er litt usikker på om jeg kommer til å kjøpe disse produktene igjen, ikke fordi de er dårlige ( for det er dem ikke), men fordi jeg vil prøve noe annet – Jeg liker å bytte ut shampoo/balsamene når de er tomme. Men jeg skal ikke se bort i fra at jeg går tilbake til disse produktene igjen, for jeg er kjempefornøyd med Extreme serien til Redken.

– Fåes hos Feelunique til 92,-/105,-

 

MAC Eye Brow Lingering – Dette var mitt favoritt brynprodukt før jeg fikk MakeupStore Trio Brow. Jeg visste jeg hadde litt igjen av Lingering fra MAC og bestemte meg for å fullføre den i september måned. Dette brynproduktet er kjempebra, men jeg liker å bytte litt på produktene, ellers blir jeg så lei. Jeg kommer nok til å kjøpe en ny Lingering ganske snart for Lingering er det beste brynproduktet i «blyantform» som jeg har testet til nå – Dessuten er Lingering perfekt å ha i veska til touch-up eller dersom man må fylle inn bryna rask for man har dårlig tid eller noe.

– Fåes hos BB til 80,-/85,-

 

 

– Har du brukt opp noen produkter i det siste ?

 

8 kommentarer om “Products I´ve Used Up – September 2012”

 1. Masse bra produkter du har brukt opp 🙂 Enig med deg ang TBS produktene, jeg og blir fort «lei» luktene, men veldig gode produkter. Har samme i dusjen, bare ikke samme dufter.
  Batiste digger jeg og, har en som er rosa flaske nå, men fungerer dårlig når man er litt mørk i håret, så gla jeg har en backup i brunette! Selv om de andre lukter bedre. Har ikke prøvd noe annet merke, men til den prisen er jeg veldig fornøyd. prøver å kjøpe de når de er på tilbud 🙂

  Svar
 2. eg kan anbefala dagkremen med spf 30 fra vitamin c serien the TBS. veldig god:) eg har tørre kinn og litt fet t-sone.

  Svar
 3. Du burde prøve proof(?) son tørrshampoo. De selger den på Cubus, hm osv, den rosa flaska.
  Den lukter veldig godt og friskt og suger virkelig til seg alt av fett og olje fra håret + at den gir
  Masse volum!! Jeg elsker den! Har vel brukt over 15 av de sprayene uten å overdrive!
  Enda et stort pluss for at den gjør blondt håret litt lysere, altså hvis du har mørk ettervekst så gjør den ettervekstwn nesten
  Usynlig og umerkbar. Når dette er sagt vet jeg ikke hvordan det hvite pubertet gjør
  Seg i mørkt hår… Men man kan jo alltids spraye håret langt ifra og unngå å spraye toppen av hodet så mye,
  Man får jo masse volum av å bruke den i under håret, altså ikke på toppen hvor den hvite sprayen blir synlig:)

  Rotete skrevet, men den må prøves!!:)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.