Products I´ve Used Up – Juni 2012


Noe som er veldig populært å skrive om / lage video om for tiden er hvilken produkter du har brukt opp – Nå er det ikke bare det du får i posten som er interessant å lese om, men hva du bruker opp og skal kaste.

Jeg prøver meg på et slikt innlegg nå, og hvis dette er noe dere vil lese om i fremtiden så skrik ut. Dersom dette innlegget ikke er interessant så lager jeg ikke flere enn denne – Her er altså diverse produkter jeg har brukt opp denne måneden.


MAC Makeup Remover
En oljebasert sminkefjerner som fjerner det mest av sminke. Veldig god, men vanskelig å få tak i dersom du ikke bur nær en Mac butikk. Jeg har nå så mange andre sminkefjernere så jeg kommer ikke til å kjøpe denne igjen med det første. Usikker hva denne koster i Norge.

 

Biotherm Deo Pure Roll-on
Min favoritt deodorant! Lukter friskt og rent, og lukter lenge – Ingen svettelukt trenger gjennom i løpet av dagen og den setter heller ikke flekker på klærne med mindre du kler på deg rett etter påføring. Kjøper ingenting annet enn desse deodorantene lenger.

Fåes hos Feelunique til 140,-

 

Biotherm Deo Pure Natural Protect Roll-on
Selvom jeg likte veldig godt deoen fra samme merke med lyseblå kort kan jeg desverre ikke si at denne falt i smak hos meg. Jeg vet ikke helt om det var lukta som ikkje matchet meg eller hva det var, men jeg syns rett og slett den ikke luktet noe godt på min hud. Jeg kommer ikke kjøpe de igjen, men har noen ubrukte som jeg vurderer å gi bort.

Fåes hos Feelunique til 140,-

 

Sebastian Hydre Shampoo og Balsam
Desse produktene fant jeg igjen da jeg skulle bade i bassenget, de har sikkert ligget 1 år i badebagen og var på tide å bruke opp. Jeg kan ikke forstå hvorfor jeg har glemt desse produktene for de er helt supre for tørt hår. Jeg kommer sikkert til å kjøpe desse igjen senere en gang, men akkurat nå har jeg nok.

Fåes hos Feelunique fra 90,-

 

Kerastase Serum Nuit
Dette er en hårkur som du har i om natten, den er desverre ute av produksjon, men jeg klarte heldigvis å kjøpe én siste flaske av denne og det er altså denne som er tom nå. Veldig synd fordi jeg elsket virkelig dette produktet. Siden den ikke fåes lenger har jeg funnet en annen fra Kérastase som brukes om natten.

 

Kerastase Ciment Thermique
Verdens beste varmebeskyttendekrem – Denne pleier håret samtidig som den beskytter mot varme fra f.eks rettetang. Den lukter friskt og tynger ikke på håret, men gir en nydelig glans og håret føles mykt og delig etterpå. Must-have, så denne har jeg kjøpt flere ganger.

Fåes hos Feelunique til 150,-

 

Decleor Aroma Toner
En god toner fra Decleor, den svir ikke på huden og fjerner rester fra sminke og skitt. Kjøper gjerne den igjen dersom jeg ikke finner en favoritt blant Biotherm produktene mine som jeg snart skal gå over til.

Fåes hos Feelunique fra 170,-

 

Matis Response Purete Serum
Ett av mine favorittserumer til huden, denne er for urenhud og har erstattet md formulations Continuous Renewal serum om sommeren, siden denne ikke inneholder glykolsyre. Lukter friskt og «holder kontroll» på urenhetene. Jeg kommer til å kjøpe denne igjen dersom jeg ikke finner en favoritt blant Biotherm produktene.

Fåes hos Cheapsmells til 300,-

 

 

Ha en fin dag videre, jenter!
– Hvilken produkter har du brukt opp i det siste ??
 

14 kommentarer om “Products I´ve Used Up – Juni 2012”

 1. Jeg syntes du burde lage de innleggene 😀 Jeg har brukt opp mac creamsheen leppestiften i fargen creamcup <3 😀

  Svar
 2. Lurer på en ting ang. Biotherm deodorantene, om de bare stopper svettelukten eller om de også stopper svetting. Har selv en bra Clarins deo som stopper svetting, men begynner å bli litt lei den :p

  Svar
 3. Så smart med et sånt innlegg! Når man har brukt et produkt så mye at det går tomt, så har man jo virkelig fått testet produktet og kan vurdere om man vil kjøpe det igjen. Det er jo veldig mange produkter man kanskje er litt forelsket i rett etter at man kjøpte det, men etterhvert viste seg å ikke være spesielt nok til gjenkjøp. Flere slike innlegg! 😀

  Svar
 4. Først slo det meg at «jaja, det er ikke lett å henge med på alle disse trendene i skjønhetsbloggverdenen», men denne typen innlegg er jo faktisk ganske nyttige. Morsomme, fordi det er litt av hvert som dukker opp, og nyttige fordi man får info om hvilke produkter som virkelig har fungert bra for deg 😀

  Svar
 5. Hvis jeg ikke husker feil så koster sminkefjerneren fra MAC 170-180,- 🙂

  Jeg likte dette innlegget veldig godt, så fortsett gjerne :)))

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.