Omtale: The Marilyn Teasing Brush – Verdens beste tupperingsbørste!


Har du typisk nordisk hår som er mykt og glatt som ikke lar seg så lett holde på volumet etter du har tuppert håret? Da bør du prøve denne børsten fra Marilyn – Den er nemlig fantastisk og tupperer håret på 1-2-3 !

Du kan fint bruke en vanlig/tupperingskam til å tuppere hår med, men det er ikke alltid det fungerer for alle. Selv har jeg normalt til tykt hår, men veldig mykt og glatt så det holder ikke på volumet etter jeg har tuppert. Jeg må i såfall tuppere mye med kammen og spraye mye med hårspray noe som ikke er så veldig bra for håret.

Les også: Bruk rett verktøy til håret.
Les også: How-to: Rengjøre hårbørsten.

Denne børsten fra Marilyn er noe helt annet enn en kam – Den består nemlig av 100% naturlig villsvinhår (Boar Bristles). Jeg har vert på jakt etter en slik børste lenge, når jeg spørte etter en slik børste når jeg var innom en frisørsalong i Sverige sa de at dette var noe de sku se om de fikk inn fordi det hørtes ut som noe de kunne bruke + selge (Dei likte altså ideen med en tupperingsbørste laget av naturhår).

Å tuppere hår med en vanlig børste med naturbust er ikke noe nytt, men det er ikke alltid så enkelt fordi børsten er kanskje litt for stor. Denne tupperingsbørsten er formet som en slags kam, men laget av naturhår – Og derfor perfekt til tuppering !

Det som mangen gjør når de tupperer er å dra kammen/børsten, eller hva de bruker, opp og ned i håret. Det er skadelig og ikke så bra. Me denne børsten drar man bare børsten ned, slipper håret og drar ned en gang til og fortsetter slik til man har fått ønsket volum. Det er mye mer skånsomt mot håret enn å dra børsten opp og ned..

Busten er tett så den tupperer godt, den har både korte og lange hår i busten – på sidene er busten kort, mens i midten er den litt lengre. Dette er fordi da gir den ekstra tekstur til håret og lar deg lage volum raskt og enkelt uten å skade håret så mye.

Håndtaket er laget av tre, men den er veldig lett og er formet slik at man får et godt og behagelig grep om børsten. På enden av håndtaket så går den ut i en spiss slik at du kan plukke ut passéer som du skal tuppere («Rat tail» kalles denne spissen).

Nå føler jeg at jeg endelig har alle hårbørstene jeg trenger, som sagt jeg har vert på jakt etter en slik tupperingsbørste lenge og nå er den endelig min og jeg elsker den!

Pris:
108kr hos BeautyBay.

Karakter:
6 av 6


VIDEO: The Marilyn Brush har også vert hos Rachel Ray show og der får du se bl.a denne tupperingsbørsten i action – Se hvor enkelt man tupperer ( spol til 1:16 der snakker de om tupperingsbørsten og viser hvordan man skal bruke den)

 

5 kommentarer om “Omtale: The Marilyn Teasing Brush – Verdens beste tupperingsbørste!”

  1. Vanskelig å få tak i denne! Syns den alltid har vært utsolgt på BeautyBay og kun én igjen på Ebay, og han skal ha over 200 for å sende til Norge! Søren:(

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.