Omtale: Sigma Beauty Performance Eye Kit – Sminkebørster

Sist måned kom Sigma ut med et nytt børstekit for presis påføring av både våte- og tørre produkter til området rundt øynene. Dette settet inneholder helt nye børster og jeg har fått testet dem en periode nå og vil dere med dere hva jeg syns..

Det jeg var mest gira over var at dette settet inneholdt 8 helt nye børster – Børster som kan brukes på våtkanten eller andre forskjellige plasser rundt øyet. Sigma har til og med printet på selve børsten hva de skal brukes til, noe jeg syns er litt kjekt. Men såklart, du kan bruke børstene til andre plasser i ansiktet enn øynene eller de plassene Sigma har skrevet at de skal brukes til.

Jeg har noen klare favoritter blant desse 8 børstene, og her er hva jeg syns om hver enkelt børste:


E11 – Eyeliner:
Uten tvil en av de mest presise, tynne eyeliner børsten jeg har vert borti – Denne og MACs 210 er ganske like, bare Sigma sin har litt kortere bust noe som gjør den litt mer stivere og bedre til å påføre eyeliner med. Jeg elsker denne børsten sammen med gellinerene mine og syns påføring av eyeliner går som en lek. Den er også god til å lage små detaljer med og vinger i ytre del av øyet. Perfekt eyelinerbørste!


E16 – Tightline Liner:
Helt genial børste dersom du syns det å påføre liner på øvre våtkant, kalt tightlining, er vanskelig med vanlig eyeliner børste. Klarer du dette fint med hvilken som helst børste som du allerede har så trenger du egentlig ikke denne. Unik og god børste jeg liker godt og bruker masse.

E17 – Waterline Liner: Samme gjelder denne børsten, den er super til påføring av eyeliner på våtkanten, men har du en børste du alt får dette til med så trenger du ikke denne.  Men dette er egentlig en veldig god børste som jeg bruker mye.


E21 – Smudger:
Denne smudgerbørsten er en mindre versjon av E20 . Denne er fantastisk til smudging/soting av øyenskygger og eyeliner rundt øynene. Perfekt størrelse, perfekt smudgerbørste og et must have. En klar favoritt sammen med E11 i dette børstekitet.


E36 – Blending:
Denne likte jeg ikke i det hele tatt – Jeg syns den ble litt for «svak» til blending av øyenskygger, den bare bøyde seg i stedenfor å blende. Jeg foretrekker heller de større blendingbørstene som har litt mer kompakt bust til blending. Denne var en skuffelse, rett og slett.

E46 –  Shader Inner Corner: En god børste til å påføre øyenskygger i øyekroken med, den er akkurat passe stor til det området. Den er nok motstand i børsten slik at man får pakket øyenskyggene godt på huden. En god børste som er grei å ha i samlingen sin.

E47 – Shader Crease: En børste laget for å påføre øyenskygger presist i globalen. Jeg syns denne børsten var grei nok – Jeg kunne ønsket den hadde litt mer kompakt bust slik at den ikke bøyer seg så lett når du skal påføre øyenskygger. Jeg syns en #219 eller Sigmas E30 er mye bedre til å påføre øyeskygger presist i globalen.

E56 – Shader Lid: Dette er en god børste. Den er på en måte lik en vanlig flat øyenskyggebørste, bare litt smalere. Den er kompakt nok til å kunne pakke øyenskyggene godt på øyelokket. En kjekk børste å ha dersom du har små øyelokk eller dersom du ønsker øyenskyggen bare skal ligge en viss plass på øyenlokket og ikke over hele.

…. Som du ser er E11 og E21 klare favoritter – Og dersom du er litt usikker på om du vil kjøpe dette settet, så sørg iallefall for å få tak i E11 og E21. Håper Sigma selger de separat, for seg selv, for da kommer jeg til å kjøpe noen ekstra av de. De andre børstene er helt greie, bortsett fra E36 som var forfærdelig dårlig.

Pris:
$55 hos SigmaBeauty

Karakter:
E11 – 6 av 6
E21 – 6 av 6
E36 – 1 av 6
Resten av børstene: 4.5 av 6

 

Produktet er sponset.