Omtale: MAC Cosmetics Tendertone Lip Balm

    
For noen år siden kom MAC ut med Tendertones. Nå er desse tilbake i en av deres nyeste kolleksjoner, Cook MAC kolleksjonen. Tendertones er en favoritt blant mangen, og da «nyheten» om at desse skulle relanseres var det mangen som jublet hysterisk og skulle gi alt for å få tak i dem igjen.

I Cook MAC kolleksjonen kom det ut 4 farger – Purring, Tread Gently, Hush Hush og Hot Sauce. Jeg hadde Purring fra før men var på tide å bytte den ut med en ny Purring ettersom den jeg hadde var blitt gammel.

Purring
har en nydelig oransjfarge som ikke er så pigmentert, men som gir en flott shine med hint av farge på leppene. Den har ingen glitter eller shimmer i seg, så den gir bare en blank/glossy finish.

Tread Gently
er en gulgrønn farge med gull- og grønnfarget shimmer i seg. Denne gir ikke noe hint av farge i det hele tatt, men gir en flott blank finish med gullshimmer i til leppene.

….Begge fargene er flotte å bruke over leppestifter som en slags lipgloss eller alene.

Det sies at Tendertones er svært fuktgivende, noe jeg ikke er så veldig enig i – Dei er helt OK, men jeg syns all denne hypen som dette produktet har fått er litt overdrevet. Skal jeg ha fuktighet til leppene mine tyr jeg heller til Korres Lip Butters.

Det jeg liker med Tendertones er lukten, fargene, konsistensen, SPF12 og den glossy finishen den har.
Tendertones har en søt og fruktaktig duft – og i følge MAC skal den lukte som jordbær og kiwi. Konsistensen er type gel som er veldig behagelig å ha på leppene – virker ikke klissete eller seig på.

Skulle ønske produktet kom i en tube i stedenfor krukke. Det er litt grisete og uhygenisk å stikke fingrene oppi krukka hver gang man skal påføre leppebalmen.

Dette er en helt ok lipbalm – ikke noe dårlig, men jeg skjønner ikke helt hypen heller.
Den er god å bruke på dagtid siden den inneholder SPF, på stranden eller når du vil se litt fresh ut med glossy lepper. Leter du etter en veldig fuktgivende leppebalm anbefaler jeg heller Korres Lip Butter.

Pris:
169,- hos Britique.

Karakter:
3 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.