Omtale: Decléor Hydra Floral Anti-Pollution – Fuktgivende maske


Har du hatt følelsen av at huden er stiv og stram etter f.eks en dusj? Da kan det hende du lider av fuktfattighud – Heldigvis finnes det gode produkter som tar seg av dette problemet og denne masken fra Decléor er én av dem.

Jeg er en av de som sliter med fuktfattighud og merker det veldig godt etter jeg har dusjet eller brukt en dyprensende maske – Da bruker jeg alltid en fuktmaske slik som denne fra Decléor.

Denne masken påfører man i et tykt lag etter man har renset ansiktet og lar den virke i 10-15minutter. Du kan enten tørke bort det overflødige og fortsette hudpleie rutinen din med serum og dag-/nattkrem eller du kan la den virke som en nattkrem over natten.

Den kan brukes av alle hudtyper som har fuktfattig hud – Som dere sikkert vet så kan både tørr, normal og fet hud ha tilstanden fuktfattig. Da trenger huden fukt og ikke fett ( slik som tørr hud trenger ).

Når jeg bruker denne fuktmaska etter en dusj eller en dyprensende maske forsvinner den stramme/stive følelsen i huden og huden føles myk og spenstig igjen.

Masken har en frisk duft av blomster, konsistensen er nett som en dagkrem og fargen er hvit.
Den kan brukes 1-2 ganger i uken.

Anbefales!

Pris:
194,- hos Feelunique.

Karakter
6 av 6

En kommentar om “Omtale: Decléor Hydra Floral Anti-Pollution – Fuktgivende maske”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.