Nytt: Sigma Power Duo – Sminkebørster !

I går lanserte Sigma Beauty noen nye sminkebørster for bryn og øyevipper – Jeg mottok samme dag desse børstene av Sigma, og skal fortelle litt om de og hva de kan brukes til. Dette er ikke noe omtale, det kommer senere når jeg har fått testet børstene litt mer.

Desse børstene kjøpes hver for seg, men jeg fikk dem i et duo kit. Det er uklart om Sigma skal selge de i et Duo kit eller bare separat.

 

Den ene børsten er E80 som er en mascarabørste som du kan bruke til å gre gjennom vippene eller bryn. Jeg elsker slike børster og har til nå brukt slike engangs mascarabørster til å gre gjennom brynene med. Nå kan jeg endelig spare desse engangs mascarabørstene og bruke E80 i stedet. Prisen på denne børsten er $9.00

 


Den andre børsten E75 som er til å påføre farge på bryna, f.eks brynpudder/øyenskygge e.l. Du kan også bruke den til å legge eyeliner med. En tynn, men alikevell kompakt børste som jeg tror vil fungere supert til påføring av øyenskygger på bryn. Jeg gleder meg mye til å prøve denne børsten. Prisen på denne børsten er $11.00

Begge sminkebørstene fåes hos her – Sigma Beauty.
Ved bruk av kodeord APRIL2012 får du 10% rabatt på bestillingen din. 

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.