Nytt: MAC Cosmetics, YSL, LashXO, Laura Geller, Anastasia Beverly Hills

IMG_0568
Noe nytt har havnet i postkassen i det siste! Jeg må faktisk si at jeg har vært veldig flink å holde «shoppestopp» en stund nå, men når bl.a Douglas hadde 20% på hele nettbutikken klarte jeg ikke la være –  jeg bare trengte noen backuper på MAC produkter :p

Som dere sikkert har lagt merke til har jeg vært litt borte fra bloggen også,  det «takket» være noe feil med serveren. Jeg fikk plutslig ikke tilgang til bloggen min og måtte fikse noe inne på serveren, men på grunn av at jeg har jobbet med nettsiden til labben jeg jobber på har jeg ikke orket å se i en pcskjerm når jeg har kommet hjem fra jobb – Så bloggen ble dessverre nedprioritert. Litt synd for jeg følte jeg var i en god bloggemodus rett før..

Men over til hva jeg har handlet i det siste – På grunn av shoppestopp har jeg ikke handlet de enorme mengdene jeg pleide å handle før, men jeg har likevell fått hjem noen spennende produkter som jeg holder på å teste.

IMG_0571
MAC Honeylove Lipstick
//  MAC Kinda Sexy Lipstick //  MAC Flamingo Lipstick //  MAC Prep + Prime Light Boost // MAC Strobe Cream // LashXO #Lucky Lola og #Femme Belle // Olaplex no.3 // YSL Teint Touche Éclat Foundation // Laura Geller Gilded Hone // Anastasia Beverly Hills Brow Definer #Taupe

Fikk nylig en epost fra en leser om jeg kunne bli flinkere å oppdatere rabattene som jeg deler med dere. Og kan allerede da dele noen i dette innlegget så skal jeg få redigert «Rabatter» siden min senere:

Få 20% rabatt ved bruk av kodeord BEAUTYTREAT20 hos FeelUnique – Varighet t.o.m 02.05.16.

Få 20% rabatt ved bruk av kodeord CHEERS20 hos Sigma – Varighet t.o.m 29.04.16.

Få 10% rabatt ved bruk av kodeord LF10 hos LookFantastic – Varighet t.o.m 03.05.16
-Du får også 3 fo 2 på Real Techniques produkter her.

18% rabatt til nye kunder ved bruk av kodeord HQNEW18 hos HQHair – Varighet t.o.m 31.07.16.
Her har dem NARS produkter !

 

Da får jeg ta kvelden, så sees vi i morgen med nye blogginnlegg. Det kommer alledere en omtale på ett av produktene i dette blogginnlegget i løpet av helgen – Så stay tuned 🙂

Ha en super fredag videre ♥
Q: Hva er din favoritt MAC Leppestift?

8 kommentarer om “Nytt: MAC Cosmetics, YSL, LashXO, Laura Geller, Anastasia Beverly Hills”

 1. Mange fine kjøp her:) Eg elske deg YSL foundationen. de har 40% på heile the body shop butikkene nå, så eg hamstra litt dusj såpe, dagkrem, serum å ein nydelige foundation så hette Nude fresh eller någe sånt. den e knall bra og kosta bare 167=)

  Svar
 2. Ohh, vurderer sterkt å gå til innkjøp av den YSL foundationen før 17. mai. Har du testet den enda? Hva synes du så langt i så fall? Har ikke tid til å vente på omtale, hehe 😀 Er den så bra som alle skal ha det til, tro?

  Svar
  • Beklager for sent svar – din kommentar og mange andres havnet i spamfilteret :/

   Den er god, men må prøve litt mer før jeg sier om den er supergod eller bare helt ok 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.