Jeg er tilbake og litt nytt …


God søndag ! Da er jeg endelig tilbake, og dæven hvor jeg har savnet bloggingen og dere. Etter jeg kom hjem fra USA har det vært så travelt, både hjemme og på jobb. Men nå ser det ut som det har roet seg litt og jeg kan endelig ta opp bloggingen igjen ♥

I dag har jeg ryddet sminkerommet, jeg kan ikke huske at det har sett så jævlig ut noen gang. Det lå sminkeprodukter over alt, embalasjer og pakker, nå er det endelig ryddig igjen og jeg kan se gulvet. Det som gjenstår nå er å vaske sminkebørster og svamper *sukk*..

I det siste har det dukket opp litt pakker i posten og jeg tenkte jeg skulle dele dette med dere… og vet dere hva? Jeg har klippet meg enda kortere enn sist – nå snakker vi kort bob! Uvant, men jeg liker det 😉

Decléor Hydra Floral anti-pollution Hydrating Gel Cream   // Decléor Hydra Floral Rich Creme // Decléor Arome Neroli Serum // Origins Drink Up Intensive Mask // Lancôme Énergie De Vie Moisturiser

Kjøpte meg litt backup på produkter jeg bruker i min hudpleierutine (Decleor og Origins), men så var det så god omtale på denne fuktighetskremen fra Lancôme og da tenkte jeg at denne måtte jeg teste. Hvis dere ønsker en oppdatert hudpleierutine så skriv det gjerne i kommentarfeltet 🙂


Too Faced HangoveRX primer //  Tarte Shape Tape Concealer //  RefectoCil bryn-/vippefarge // Sensai Loose powder.

Jeg har også testet en ny nettbutikk, Skincity.no, og bestilte litt produkter derfra som f.eks Decléor produktene og dette pudderet fra Sensai som visstnok skal være kjempegod til å bake med. Når jeg bestilte fra denne nettbutikken fikk jeg dette duftlyset gratis samt den lille søte figuren, en tote bag med liten sminkebag oppi som inneholdt noen testere. Varene kom etter 3 dager og siden dette er en norsk nettbutikk slipper man å tenke på moms/tollgebyr, frakten er også gratis (Beautyfuzz godkjent!).


Wella Color Charm Additive 050 // Wella Color Charm Toner T18 …. Venter også T14 i posten.

Jeg elsker tonerene til Wella, noen av dere husker kanskje før og etter bildene mine på den fantastiske toneren Wella Color Fresh 8/81 ♥ ? Wella Color Charm er også knallgode, men disse må du bruke vannstoff til. Jeg bruker disse for å få granny hair.

Nå skal jeg sette i gang med vasking av sminkebørster før det blir chilling i sofaen resten av kvelden med litt Netflix. Gleder meg til å blogge mer og håper dere fortsatt vil følge meg, ha en god søndag videre !

 

Q: Har du prøvd noen av disse produktene?

8 kommentarer om “Jeg er tilbake og litt nytt …”

 1. Hei. På fredag reiser jeg til New York (hurra!), og jeg lurer på om du har noen gode tips til hva jeg bør kjøpe av sminke, hår- og hudprodukter? 🙂

  Svar
  • Hei på dei!

   Sjekk ut «favoritter» blogginnlegget mitt, der er det masse bra knask:
   https://beautyfuzz.com/all-time-favoritter/

   En ting jeg kjøpte på Sephora i NYC (som jeg kommer til å kjøpe igjen) er Tatcha Dewy Skin mist <3 anbefales!

   Hudpleie: Decleor produkter, Origins overnight masken, MD formulations face and body scrub (!!!)

   Deodoranten fra Secret i duften hawaii citrus er nice! (se i blogginnlegget under dette, så ser du hvor godt jeg liker den) 😉

   Hårpleie anbefaler jeg at du stikker innom Rickys, der har dem alt fra shampoo til hårfarger, og Morphe produkter ect..
   ..utenom Rickys så anbefaler jeg Sephora, Nordstrom, Wallgrens, Target, Duane reade, Mac, MACYs, Blomingdales, alcone makeup (der har de litt mer makeupartist produkter og RCMA pudderet som er så populært for tiden), bath and body works - alle disse ligger i Manhattan.

   Ha en fin tur til NYC 🙂

   Svar
 2. Hei!
  Er veldig ny på dette med aske farge, men ser du har prøvd wella color charm. Skjønner den må brukes med vannstoff? Har du noe eksempel på hva som skal blandes sammen med wella color charm? Setter STOR pris på svar:)
  Mvh Ida

  Svar
  • Heisann 🙂

   Stemmer, Color Charm må du ha vannstoff til. Du får kjøpt eget Color Charm vannstoff (20 vol, 6%).

   Jeg har erfart at bruker jeg 6% vil den «bleke» håret mitt litt – det er kun et problem dersom jeg har ettervekst/ubehandlet hår. Det som skjer er at min ettervekst (som er en kald mørkeblond farge) får en varm farge da den blir litt bleket. Den er fortsatt samme mørkeblonde farge, men varmere undertone. Det passer liksom ikke når resten av håret får en kald farge av toneren. En kan selvsagt unngå å legge toner der hvor håret er ubehandlet, men det er litt vanskelig å gjøre på seg selv + det tar tid 😛

   Når eg bruker 10vol, 3% (Wella Koleston 3% 10 Vol) skjer ikke dette. Men det er ingen fasit, hår er forskjellig – så det som fungerer for meg fungerer nødvendigvis ikke for alle andre.

   En enklere toner som ikke trenger vannstoff er Color Fresh. Jeg har et innlegg på den med før og etter bilde her:

   https://beautyfuzz.com/wella-color-fresh-silver-semi-permanent-colour-881/

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.