How-to: GHD rettetang med engelsk støpsel til Norsk.

Jeg vet jeg har skrivet om dette før, men det var dårlige mobilbilder. Så nå kommer det et bedre innlegg med bedre bilder på hvordan du får den engelske stikkontakten, som de fleste GHD rettetenger kommer med, til å bli en norsk stikkontakt….

…. Med stikkontakt mener jeg da et støpsel. Jeg får ofte spørsmål om man får norsk stikkontakt når man handler fra England, og det gjør man.

  

Når man handler en GHD rettetang, for eksempel hos Feelunique, så får du rettetangen med engelsk stikkontakt.  Det du trenger er et stjerneskrujern og problemet er løst.

Se på undersiden av stikkontakten, der er det en skrue. Skru den opp og åpne stikkontakten.
Inni vil det ligge en norsk stikkontakt – Så enkelt er det !!

Jeg kjøpte min rettetang hos Feelunique, som er en sikker side som selger ekte ghd. Feelunique er en engelsk nettbutikk, så skal du handle der får du nok momstillegg – Men Feelunique betaler det tilbake. Derfor anbefaler jeg at dere handler dyre ting som f.eks GHD hos Feelunique for de betaler tilbake det du må betale i moms/tollgebyr – Les mer om hvordan du får refund her.

2 kommentarer om “How-to: GHD rettetang med engelsk støpsel til Norsk.”

  1. Hei. Jeg har nylig bestilt en GHD rettetang fra Feel Unique, men glemte det var engelsk støpsel. Min har ikke skrue i midten, hvordan i all verden skal jeg kunne bruke den ?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.