Din guide til vakker og problemfri hud

IMG_9318
Vakre Rolah O. Lønning, Lege ved Stavanger sykehus og hudpleieblogger, har skrevet norges første holistiske bok om hudpleie. Jeg var så heldig og fikk tilsendt denne boka før påske og vil tipse denne videre til dere lesere.

Dersom dere ønsker mer kunnskap om hudpleie, hudproblemer, kosthold for bedre hud, anti-aging, ingredienser i hudpleie og skjønnhetsprodukter, redusere strekkmerker, produktanbefalinger, sminke og mye annet innen hudpleie og skjønnhet vil jeg anbefale denne lettleste boken om akkurat dette – Her får du svar på det meste og er veldig interessant lesestoff. Jeg begynte å lese denne boka på flyet til London og kunne nesten ikke legge den i fra meg da vi landet.

Det er mye jeg ikke visste om hudpleie som jeg vet nå, visste du bl.a at to forskjellige hudkremer kan ha god effekt hver for seg, men ingen virkning sammen? Det er fordi det er noen ingredienser som kan gjøre andre uvirksomme.  Det er iallfall mange flotte tips i denne boken som jeg kommer til å ta i bruk når det gjelder hudpleien min, for ung og vakker hud vil jeg ha lengst mulig.

IMG_9320

Boken har utgivelsesdato 1.mai, men du kan forhåndsbestille her til 349,- (gratis frakt)

 

Produktet er sponset

 

3 kommentarer om “Din guide til vakker og problemfri hud”

  1. Virker kjempebra! Står det noe om å gå på medisiner for å bedre huden? Tetralycal eller isotretinon?

    Svar
  2. Hei! Kan man få Mac sculpting powder i emphasize i Norge? Ville gjerne hatt et setting powder som jeg kunne plassere sammen med blushene mine i et palett 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.