Dagens sminke: Happy Easter !Nå er min kjære reist til Nordsjøen igjen og jeg er alene hjemme – da tar jeg meg alltid litt tid til å leke med sminken min. Og det har jeg gjort idag, lekt med farger og prøvd ut sminkebørster før omtale. Og dagens sminke ble slik…

…. Litt gult, hvit og oransj, en sminke jeg lett kunne gått med til hverdags og med litt mer dramatiske løsvipper kunne jeg også brukt den til fest. Jeg såg en lignendes sminke for litt siden og ble inspirert til å lage en jeg også, bare uten de krussedullene de hadde på sin sminke. Jeg valgte en heavy eyeliner istedet.

Jeg poster kun bilde av øyet siden jeg kun har sminket øyet. Jeg vet dere ønsker full face sminke, og det kommer, men når jeg tester forskjellige sminkebørster som kun er beregnet på øynene så sminker jeg kun øynene .

Idag klikka det helt for øyet som jeg sminket – det rant og rant så øyenskyggen ville ikke sitte skikkelig inni øyekroken. Tror jeg har for sterkt lys på sminkespeilet når jeg sminker meg, fordi jeg tror ikke jeg har allergi (ikke som jeg vet om iallefall)…

 

Produkter:
MAC Painterly Paintpot
MAC Vanilla e/s
Sugarpill Buttercupcake e/s
MAC Rule e/s
MAC Soft Brown e/s
Bobbi Brown Gel eyeliner Black Ink.
Benefit They Real mascara (som begynner å bli tørr og drysser)
Red Cherry lashes #213

 ♥

Ha en fortsatt fin påskeferie, jenter!
– Noe spennende som har skjedd i påskeferien? 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.