Årets skjønnhetsfavoritter 2015

IMG_0050
Nytt år og nye muligheter, og forhåpentligvis nye oppdagelser i sminkejungelen! Men først vil jeg dele mine absolutte favoritter for året som har vært – her kommer mine skjønnhetsfavoritter for 2015.

Jeg lurte litt på om jeg skulle lage en liste med forskjellige sminkeprodukter og kategorier som jeg skulle fylle inn svaret på, f.eks «Favoritt Foundation», «Favoritt Concealer» osv…  Men i stedet velger jeg å skrive om de produktene jeg faktisk har satt ekstra pris på dette året – Listen blir kanskje ikke like lang, men jeg føler jeg får frem de gode produktene og ikke bare noen produkter jeg nevner for å fylle ut en kategori.

 

Lancôme Miracle Cushion Foundation – 2015 er ett år jeg har blogget lite, men fortsatt testet mange forskjellige produkter – spesielt foundations og primere. Og den mest brukte og likte foundation det året var denne «putefoundationen» fra Lancôme. Denne har jeg brukt mest til hverdags, men har faktisk hendt at jeg har brukt denne til fest også. Dette er en foundation med liten til medium dekkevne som gir massevis av glød. Da tenker du nok at denne er best til de med tørr hud, men jeg som selv har kombinert hud (dvs. blanke partier i tillegg til normal og tørre partier) har elsket denne foundationen. Den legger seg så pent på huden og er superrask å påføre – Les min fulle omtale her.

Fåes her fra 174,-
(Gratis frakt, refunderer toll/moms)

 

Make Up For Ever Pro Bronze Fushion – Dette er min nye favoritt bronzer og jeg anbefaler den sterkt til alle. Du får den i både matt og «glødene» finish så her vil du garantert finne en som passer deg. Det som er så greit med denne bronzeren er at den er enkel å påføre, fordi den plukker opp lite produkt vil du ikke påføre for mye og du kan legge flere lag hvis du ønsker det. Den ser ikke kakete ut på huden da dette ikke er en slik typisk puddrete bronzer. Les min fulle omtale her.

Fåes her fra 366,-

 

Urban Decay NAKED Skin Concealer – Det var vanskelig å velge mellom denne og NARS sin Radiant Creamy Concealer for jeg liker begge to like godt. Men jeg må innrømme at jeg har strekt meg mest etter denne concealeren dette året. Hvorfor? Jeg aner ikke… Uansett så er denne concealeren er helt fantastisk, både på urenheter og mørke ringer under øynene – selv bruker jeg den til å dekke mørke ringer siden den er så lett konsistens men har full dekkevne. Den blir ikke kakete eller tørr på huden. Les min fulle omtale her.

Fåes her fra 201,-
(Gratis frakt, refunderer toll/moms)

 

Becca Shimmering Skin Perfector Champagne Pop – Først var det Opal, men så kom Champagne Pop. Becca kan det med highlightere, for disse er helt fantastiske. Disse pudderene blir ikke puddrete på huden og det ser ut som at gløden kommer innenfra. Jeg har skrevet mer om Becca sine highlightere her.

Fåes her til 338,-

 

MAC Lipliners – Jeg har alltid vært fan av MAC sine leppestifter, og liplinerene deres har jeg brukt i mange år, men ikke så mye som i 2015 – Da tok jo lipliner trenden helt av. Whirl og Soar har blitt brukt mye, samme med Boldly Bare og Subculture. Og som du ser har til og med hunden min falt for Whirl 😉

-Fåes her fra 143,-
(12% rabatt ved kodeord: stud1516)

 

Tarte Lights, Camera, Lashes mascara – Da jeg var i USA i slutten av 2014 kjøpte jeg en del av Tarte sine produkter bl.a ett par av disse mascaraene. Jeg fikk også med slike kjekke reisestørrelser av denne mascaraen så jeg har hatt et bra back-up lager av denne mascaraen (heldigvis!). Denne gir fylde og illusjon av lengre vipper, ikke minst har den denne klassiske mascarakosten som jeg foretrekker fremfor gummitagger. Les min fulle omtale her.

Fåes her fra 89,-

 

Inglot #115 pigment – I det siste «dagens sminke» blogginnlegg her på bloggen brukte jeg dette pigmentet og anbefalte det varmt. Jeg er så glad i dette pigmentet at jeg bestemte meg for å kjøpe en ekstra til en konkurranse jeg nettopp hadde på Instagram, bare fordi jeg vil dere skal prøve dette nydelige pigmentet. Skal du gifte deg vil jeg tro denne blir helt nydelig til en brudesminke… ballsminke også.

Fåes her til 150,-

 

Anastasia Brow Wiz – Trenger jeg egentlig skrive noe om dette produktet? Alle vet at Brow Wiz er et fantastisk brynprodukt til å fylle inn bryna med. Les min fulle omtale her.

Fåes her til 191,-

MakeupGeek Eyeshadows – Siste sminkeproduktet, jeg lover… Jeg har faktisk nesten ikke brukt MAC palettene mine dette året pga. MakeupGeek øyenskyggene. Jeg elsker hvor pigmenterte, men likevell lette å duse ut, disse øyenskyggene er. Jeg har brukt minst en øyenskygge fra dette palettet hver gang jeg sminker meg (Peach Smoothie blandet med Créme brulee, min faste crease farge). Anbefaler på det varmeste!

Fåes her fra 61,-

 

Emma Hardie Cleansing Balm – Jeg har blitt helt forelska i å bruke oljer og balmer som sminkefjerner. Emma Hardie sin Cleansing Balm har jeg brukt nesten slavisk i både 2014-2015. Jeg trodde slike produkter skulle gjøre huden min ekstra fet siden konsistensen er oljete, men nei. Huden min føles fuktet og ikke så dehydrert og huden er ikke blank og fet. Denne smelter sminken og fjerner den lett, i tillegg tilfører den fukt og pleie til huden. Det føles som en spabehandling og jeg gleder meg til hver kveld jeg bruker denne – et hust have!

Fåes her til 102,-
(Gratis frakt, refunderer toll/moms)

 

Origins Overnight Mask – Nok et hudpleieprodukt som er must-have i hudpleierutinen min. Dette er egentlig en fuktmaske, men jeg har til tider brukt denne som en nattkrem flere ganger i uka. Jeg liker denne mye bedre enn fuktmaska til Decléor både på hvordan huden min føles etter og på lukt.

Fåes her til 264,-
(Gratis frakt, refunderer toll/moms)

 

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector 01 Rose – En av mine mest brukte leppeprodukter i 2015 er denne leppeglossen fra Clarins. Den føles utrulig behagelig på, gir en fin glossy look med hint av farge. Leppene føles litt mer «plump» og juicy ut når man har på dette produktet. Den både lukter og smaker vanilje og fåes i flere forskjellige nyanser.

Fåes her til 235,-
(20% rabatt – Kodeord: ESCENTUAL20)

 

Shu Uemura Shusu Sleek Hair Mask – Årets hårkur, uten tvil. Denne har jeg kjøpt hele 3 ganger i år (!) og skal faktisk kjøpe min fjerde krukke nå som jeg har fått en god rabattkode fra Feelunique – for denne hårkuren er litt dyr og da gjør det godt med en rabattkode (se i slutten av dette innlegget). Denne hårkuren er perfekt for oss med litt flokete, frizzy og skadet hår. Denne retter på en måte ut håret, fjerner floker og så lukter den godt…lenge. Les min fulle omtale her.

Fåes her til 505,-
(Gratis frakt, refunderer toll/moms)

 

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo – Anbefaler denne til alle blondiner som ønsker en kaldere farge. Dette er min absolutte favoritt lillasjampo og jeg aner ikke hvor mange tuber jeg har brukt opp – nå har jeg gått over til literflasker for det er kun denne jeg bruker som lillasjampo nå. Jeg har skrevet litt om denne her.

Fåes her fra 127,-
(Gratis frakt, refunderer toll/moms)

 

Matis Résponse Délicate Moisturising Cream – Yaaaaaaaz, favoritt dagkremen min i salongstørrelse! Dette er en gjenganger, men den må bare nevnes. Jeg har hatt en pause fra denne dagkremen og testet flere andre dagkremer og ingen kan måle seg til denne. Nå er jeg dessverre tom, men venter på ny tube i posten forhåpentlig veldig snart. Denne er super til min fuktfattige kombinasjonshud. Les min fulle omtale her.

Fåes her fra 298,-

 

Roberto Cavalli EDP – Også en gjenganger… Denne var min favoritt i 2013, 2014 og 2015. Jeg vil kanskje påstå at dette er blitt min signaturduft nå og dette er min 2 flaske (som snart er tom). Den lukter varm, eksotisk, orientalsk, vaniljeish.. Jeg klarer ikke å beskrive duften, men anbefaler at du går å sniffer på den neste gang du er innom et parfymeri eller taxfree. En duft jeg kan bruke året rundt, men spesielt høsten og vinteren kanskje.

Fåes her til 435,-
(Gratis frakt, refunderer toll/moms)

 

D&G The One – En gammel favoritt som jeg fant tilbake til i løpet av 2015. Dette er også en varm orientalsk, litt søt duft. Har noter som vanilje, musk, amber og plomme. En sofistikert duft som passer til kveld/fest.

Fåes her til 780,-
(Gratis frakt, refunderer toll/moms)

 

Rituals Happy Budda Foaming Shower – Selvom min all time favoritt er «John Masters Organics Blood Orange & Vanilla shower gel» har jeg faktisk i løpet av 2015 funnet enda en favoritt dusjsåpe. Rituals sin Happy Budda er en foaming gel såpe som kommer ut som gel og blir til skum (slik som barberskum). Disse såpene dufter utroligt godt og gjør deg ren og fresh uten å tørke ut huden.

Fåes her til 108,-
(Gratis frakt, refunderer toll/moms)

 

Feelunique kode som gir 10% på alle salgsvarer (vintersalg), bruk kordeord SALEONSALE (Varighet t.o.m 11.01.16). Eller 15% rabatt dersom du handler for 785kr eller mer – Bruk kodeord: FEELJAN16 (varighet t.o.m: 31.01.16). Når kodene er gått ut kan du bruke kodeord 7BEAUTYFUZZ for 7% rabatt.

 

Det var mine favoritter fra 2015 – En god miks av sminke, hudpleie, hårpleie og kroppsprodukter. Del gjerne dine favoritter i kommentarfeltet. Kom gjerne med anbefalinger eller ønske til produkter du vil jeg skal teste/skrive om på bloggen.

 

Ha en superflott onsdag videre!
Q: Har du noen favoritter fra 2015?

11 kommentarer om “Årets skjønnhetsfavoritter 2015”

  1. Der du linket til MUFE sin bronzer, shipper den nettsiden til Norge? Og er de til å stoles på?

    Elsker Make up forever sine produkter, men de shipper ikke til Norge fra Sephora sin nettside.. Eneste gangen jeg får fatt i MUFE sine produkter er når jeg er på ferie. Vil helst ikke vente 1 år før jeg får kjøpt ny sminke heller. 😀

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.