Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Video: Zombie SFX makeup – «Død snø»

IMG_9809
Endelig er det halloweentid igjen og i år tenkte jeg å prøve meg på en halloween tutorial – Det er evigheter siden jeg har laget en sminkevideo og ikke alt ble helt velykket, men hey! Det er zombiesminke og da skal det ikke se perfekt og jevnt ut….

Denne zombien er inspirert av filmen «Død Snø». Jeg har sett mye zombiefilmer og spilt mye zombiespill, men ingen zombier er skumlere enn han «sjefen» i Død Snø. Jeg har faktisk ikke tørt å se dei filmene før nå for jeg syns han er så sykt ekkel *grøss*….

Min versjon kan selvsagt ikke måle seg med den originale, dette er også første gang jeg lager latex/wax SFX sminke, så min er en enkel versjon som hvem som helst kan lage til Halloween….

Du trenger:
Flytende Latex
Papir
Foundation/Death Flesh farge
Forskjellige farger i enten pudder eller krem
Blod (flytende og paste).
Svamper og børster.

IMG_9813

Håper dere liker denne videoen – Ønsker dere alle en fin halloweenfeiring !

Q: Feirer du halloween, og hva skal du kle deg ut som?

22 comments to Video: Zombie SFX makeup – «Død snø»

Legg inn en kommentar