Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Ukens favoritt: MAC Quite Natural Paint pot og MAC Brun eyeshadow


Jeg fant en ny kombo til øyenbryna mine som jeg syns fungerer veldig bra. Jeg digger fortsatt MAC Lingering eyebrow, men litt kjekt å prøve nye metoder/produkter også..Og de produktene er da denne ukens favoritter.

MAC Quite Natural Paintpot er egentlig en kremøyenskygge, men hvem har sagt at den ikke kan brukes på øyenbryna? Jeg føler jeg har lest om noen som brukte den på øyenbryna tidligere, men husker ikke hvem – Men jeg kan ikke bruke den alene, jeg må kombinere den med en øyenskygge i pudderform fra MAC som heter Brun. Jeg påfører desse to produktene med en skrå sminkebørste f.eks Sigma E65 eller MAC #266.

Jeg brukte denne komboen bl.a i denne sminkelooken, og likte veldig godt resultatet. 

Begge produktene kan du finne i MAC butikker rundtom i landet, eller spar en del kroner på å kjøpe de i diverse nettbutikker istedenfor. MAC i Norge blir jo bare dyrere og dyrere…


Q: Hva bruker du på øyenbryna dine??
Ha en superflott torsdag jenter <3
 

Legg inn en kommentar