Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Ukens favoritt: MAC Mega Metal Eyeshadow – Unflappable


Liker du Satin Taupe eller lignende taupe farger så er «Unflappable» en øyenskygge du bør prøve. Den er dog en del mørkere enn Satin Taupe, noe som gjør denne øyenskyggen perfekt til bruk i globalen..

Jeg digger øyenskygger som er slike taupe farger, Satin Taupe er en av mine Must-Haves øyenskygger fra MAC. Taupe er en så enkel farge å bruke, man trenger bare å påføre den på øyenlokket og blende ut overgangene og da har man en flott fest- og hverdagslook på 1-2-3.

Mega Metal øyenskyggene til MAC er større enn de vanlige MAC øyenskyggene – Denne inneholder 3.4g, mens en vanlig øyenskygge fra MAC inneholder 1.5g.

Øyenskyggen har en metallisk finish, derav navnet Mega Metal. Konsistensen er pudder, men er litt mer kremaktig – Den sitter godt på huden uten å vær altfor tørr. Den er medium til godt pigmentert, enkel å blende/duse ut og sitter godt på huden uten å fade iløpet av dagen.

Unflappable ser ut som en mørk taupe/grå farge, men har undertoner av lilla/plomme i seg. Den er som sagt i samme «familie» som Satin Taupe og Sigma Indian Girl – De er ikke helt like, men alle tre er taupe farger i forskjellige nyanser (Se swatches lenger nede).

Pris:
$19,99 hos ACW

 

Ha en flott søndagskveld videre!
– Hvilken øyenskygge er din favoritt for øyeblikket? 


Legg inn en kommentar