Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Ukens favoritt: MAC Chamomille Eyeshadow


Denne øyenskyggen kom vel ut i Warm and Cozy kolleksjonen til MAC som kom ut for noen år siden. Jeg har ikke hørt så mangen snakke om denne øyenskyggen, iallefall så var den ukjent for meg – Men den er iallefall ukas favoritt…

… Muligens en all-time favoritt også, for jeg har bytta litt på å bruke denne og Brule som highlighter og jeg liker den like godt som Brule. Den har en gul undertone og er lys nok til å brukes som en highlighter. Jeg kommer til å vise hvordan den ser ut i forhold til Brule og Vanilla, begge fra MAC.Finishen er Satin – Så den er ikke helt matt samt ikke shimmrende heller. Den gir en slags shine, noe som gjør denne til en flott highlighter. Den virker medium pigmentert når du swatcher den, men når du påfører den med børste under øyenbrynet er den godt pigmentert og vises godt.

Selvom denne muligens er litt vanskelig å få tak i nå, så anbefaler jeg likevell å kjøpe den dersom du finner den.
Ny favoritt i samlingen min!

Pris:
160,- i Norge, men langt billigere i USA  


Chamomille // Brule // Vanilla 

 
Her er Chamomille sammen med de andre highlight fargene i MAC Highlight paletten min.


Legg inn en kommentar