Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Ukens favoritt: KMS California HairPlay Dry Touch-up


Jeg må bare tipse dere om denne fantastiske sprayen, den har vert en favoritt en liten stund nå – Jeg har lenge tenkt å lage et «Ukens favoritt» innlegg på denne sprayen, men har glemt det hver gang. Nå er det på tide å skryte litt om denne sprayen !

Noen ganger når jeg har vert ute på fest/byen blir håret mitt skikkelig tørt og flokete i tuppene dagen etter. Det er nesten som jeg har sprayet masse hårspray i håret og tuppert det – noe jeg ikke har gjort. Håret er mykt, glatt og flokefritt kvelden før, men som sagt dagen etter er det skikkelig tørt.

Da har denne sprayen vert en livredder for håret! Før pleide jeg å kure håret etter jeg hadde vert ute og problemet ble løst, men det er ikke alltid jeg har tid til å kure håret dagen etter og da er denne sprayen god å ha. Den gir vel ikke så mye pleie og slikt som den påstår, men den forvandler høyet (tørt hår) til normalt hår igjen. Jeg sprayer litt på de områdene hvor det er tørt og flokete så børster jeg lett over med enten en naturbørste eller tangle teezeren og håret blir blankt, flokefritt og ikke tørt mer – Magisk!

Ekstra pluss er at den lukter friskt og godt, den etterlater ikke håret fett eller klissete slik som f.eks noen håroljer kan gjøre. Den trekker fort inn i håret og gir håret glansen og fukten tilbake. Siden den gir litt glans anbefaler jeg ikke at du bruker den så mye ved hårrøttene da det kan se litt fett ut, men bruk den ut i lengdene/tuppene.

Denne sprayen er et must-have i veska hvis du er mye ute å farter. Får du tørt hår pga. klima eller som meg, utgang, og ikke har tid til å kure håret men trenger at det ser bra ut der og da så anbefaler jeg denne sprayen. Husk dette er ikke en hårkur, så den vil ikke gi noe langvarig effekt, men vil gjøre håret ditt bedre der og da – Så bruk en hårkur dersom du sliter med tørt hår hele tiden og bruk denne i «nødsituasjoner» eller hvis du vil at håret skal se ekstra fresht og blankt ut.

Anbefales!

Pris:
£10.40 hos Gorgeous Shop.

 

– Har du prøvd denne sprayen?
Ha en fin søndag videre, jenter  ♥ 

 

23 comments to Ukens favoritt: KMS California HairPlay Dry Touch-up

Legg inn en kommentar