Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Ukens favoritt: Estee Lauder Lipstick i #737 «Electrified»


Denne leppestiften fikk jeg en gang i julegave, men den har aldri blitt brukt pga. det ikke er en farge jeg vanligvis bruker. Men når jeg fikk leppestift holderene mine så fant jeg igjen denne leppestiften og har brukt den mye siden.

Den har en mørk burgunder farge med hint av gull shimmer i seg.  Leppestiften er ganske pigmentert og glossy, du får den fargen du ser i hylseret på leppene. Jeg tar å dabber litt av leppestiften på leppene for å få en litt mindre farge og går over med fingeren å blender den på leppene, istedenfor å male det på rett fra tuben eller med pensel.

Noen ganger bruker jeg Yves Rocher Klarrød leppestift på leppene som en base og så «dabber» jeg denne over for å mikse fargene litt, det ble også en fin kombinasjon.

Den har en deilig duft, mye bedre enn MAC sine leppestift-dufter. Jeg klarer ikke å beskrive lukten, men den lukter litt roser, muligens litt sjokolade (?) Iallefall ikke en overvelmende og kvalmende duft.

Leppestiften føles kremete og god på leppene, den sitter godt på og jeg slipper å påføre ofte. Den tørker ikke ut leppene, men den gir heller ikke noe fukt – En helt vanlig leppestift.

Pris:
Usikker.

 

Legg inn en kommentar