Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Ukens favoritt: Butter London neglelakk – Henley Regatta


I sommer kjøpte jeg noen Butter London neglelakker, bl.a Henley Regatta, men har ikke brukt denne så mye før nå. Deborah Lippmann har mangen flotte glitterlakker, men det har jammen meg Butter London også !

Henley Regatta er en nydelig teal blue glitterlakk. Den legger seg jevnt og fint på neglene, så den er absolutt ikke vanskelig å påføre. Jeg digger påføringsbørsten så denne lakken kommer med – Den er verken for liten eller for stor.

Men etter ett par måneder så blir lakken litt tykk og kan vær litt vanskelig å påføre. Heldigvis finnes det diverse metoder for å tynne ut neglelakkene også. Man trenger bare 2 strøk med neglelakken og da vil du få et lignende resultat som bildet under…


(Redigert litt rundt neglebåndet på lillefingen – Tørr etter julevasken idag..)

Med en god underlakk og toplakk så sitter neglelakken uten at den flasser av  i ca.2 dager. Jeg bruker CND Toughen up som baselakk og Seche Vite som toplakk. 

Den er ikke så vanskelig å fjerne heller, selvom det er en glitterlakk, noe som i mine øyner er veldig positivt.  Jeg misliker sterkt neglelakkrester som aldri forsvinner.

Les om: Chanel Orange Fizz VS Butter London Jaffa.

Merket Butter London liker jeg veldig godt, og kommer nok til å kjøpe flere lakker fra det merke. En annen favoritt fra Butter London,som jeg har skrevet om tidligere, er Jaffa! Den er en god dupe for Chanel Orange Fizz.

Pris:
£10 – £12 hos HQHair
(utsolgt for Henley R. men de har andre farger)

Legg inn en kommentar