Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Topp 5 parfymer


Nå som jeg har fått inn litt nye pafymer har jeg også fått nye favoritter. Derfor lager jeg en oppdatert «Topp 5 parfymer» hvor jeg viser mine 5 favoritter bl.a de parfymene jeg har.

Jeg liker litt søte og friske, noen ganger tunge, parfymer. Jeg er ikke så veldig glad i parfymer som har veldig blomsteraktig duft. Jeg går heller for de som lukter fruktig og fresh. Men noen parfymer som har blomsterlige noter kan jeg bruke dersom de har litt søtere noter i seg også. Her er min topp 5 parfymer for øyeblikket:1. Viktor & Rolf Flowerbomb.

Denne fikk jeg av min kjære før sommeren og har vert med meg i vesken og på reiser siden da. Jeg har hatt en miniatyr parfyme av denne og ble superglad når jeg fikk en stor versjon av typen. Den har en litt tung duft og litt søt. Den er veldig drøy så jeg spayer bare en gang og man vil kjenne lukten hele dagen <3
Notene er tea, bergamot, sambac jasmine, orange tree, catleya orchid, freesia, rose, and amber, musk og patchouli.
Som dere ser er denne mer blomsterlig, men går mer mot en søt duft så denne går fint og er min absolutte favoritt.
Fåes hos StrawberryNET


2. Chanel Coco Mademoiselle

Også en litt voksen sofistikert duft. Den har også litt blomsterlig duft, men ikke så mye at jeg ikke klarer å bruke den – For denne elsker jeg virkelig. Du får den i glassflakong eller i en praktisk twist and spray hvor du kan kjøpe refills når du er tom. Den er i samme sjanger som Flowerbomb.
Notene er orange, bergamot, mandarin, rose, jasmine, patchouli, vanilje og musk.
Igjen en parfyme som er litt blomsterlig, men går mer mot en søt duft .
Fåes hos  StrawberryNET3. Laura Biagiotti
Denne har vert en favoritt siden ungdomsskolen. Jeg har brukt opp mangen slike flasker, men er det så rart da?
Denne parfymen er jo helt fantastisk.  Den er så frisk og god, man føler seg nydusjet og ren når man bruker denne. Den har en lett duft som man ikke får vondt i hode av. Jeg kjenner fort når noen har denne på fordi den er så spesiell. Notene er  lemon, orange blossom, bergamot, jasmine, rose, freesia,vetiver, cedar og moss.
Veldig frisk og har en blanding av frukt og blomsterlig duft.
Fåes hos Cheapsmells


4. DKNY Be Delicious Fresh Blossom
Den heter kansje fresh blossom, men jeg syns den lukter mer friske frukter. Dette er en deilig frisk og lett parfyme som jeg brukte mye i vår og sommer. Men den kan brukes året rundt. Den er perfekte dagparfyme fordi den er som sagt lett og ikke så sterk som de 2 øverste parfymene.
Notene er Grapefruit, Cassis, Apricot, Muguet, Rose, Jasmine, Apple, Blond Woods, Smooth Skin Accord.
Fåes hos Cheapsmells


5. Lacoste Joy of Pink.
Det var litt vanskelig å velge den siste fordi jeg liker Marc Jacobs Daisy og Escada Taj Sunset like godt. Men jeg må nesten velge Joy Of Pink fordi den bruker jeg veldig ofte, når jeg skal ta på parfyme så tar jeg automatisk den uten å tenke over det. Dette er en frisk parfyme som lukter grapefrukt/sitrusfrukter. Denne er helt super som dagparfyme fordi den ikke er så sterk og dominerende.
Notene er bl.a grapefruit, blue curaçao, peony, cedar og musk.
Fåes hos Feelunique 


Jeg bytter ofte på favorittene mine innen parfymer, og desse var mine favoritter ATM.
Q: Har du noen favoritt parfymer?? 

Legg inn en kommentar