Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Topp 5 parfymer ( oppdatert )


Det er vel ingen hemmelighet at jeg er en liten parfymejunkie, og i det siste har jeg kjøpt en del nye parfymer og fått meg en del nye favoritter – Derfor tenkte jeg å lage en oppdatert topp 5 innlegg med mine nye og noen gamle parfymefavoritter.

Merk at de parfymene som var på den siste topp 5 parfymer og som ikke er med i dette innlegget er fortsatt favoritter og brukes fortsatt, men dei er blitt danket ut av listen fordi det er kommet nye favoritter inn. Jeg bytter stadig på hvilken parfymer jeg liker best, og det har litt med årstid og humør å gjøre.

Her er mine topp 5 parfymer for øyeblikket…


1. Marc Jacobs Dot – 
Dette må da være verdens beste parfyme! Jeg bare elsker denne duften og har brukt den mye den siste tiden – Den er kanskje mer en vår/sommer duft, men jeg liker den så godt at jeg bare må bruke den nå også. Denne har en frisk og litt søt duft med noter som Red berries, Dragonfruit, Honeysuckle, Jasmine, Coconut Water, Orange Blossom, Vanilla, Driftwood og Musk. Den gir ikke noe hodeverk og den passer til både dag- og kveldstid.

Pris: Fra 340,- hos Feelunique.

 


2. Calvin Clein Forbidden Euphoria – 
Denne var favorittparfymen min i sommer, men har har brukt den litt nå i vinter også. Jeg kan ikke bare bruke tunge dufter selvom det er vinter for jeg er jo egentlig mest glad i friske lette dufter jeg da. Calvin Klein Forbidden Euphoria er en frisk og lett duft med noter som Bringebær, Mandarin, Ferskenblomst, Jasmine, Orkidé, Peony, Cashmere Wood, Musk og Patchuli. Dette er den perfekte hverdagsparfymen, siden den er så lett kan den fint brukes på jobb/skole.

Pris: Fra ca. 340,- hos Feelunique.

 


3. Viktor & Rolf Flowerbomb – 
Dette er en sofistikert og sexy duft som passer perfekt dersom du skal ut en kveld, kanskje på date? Den har en søt, blomsteraktig og litt tung duft som ikke gir noe hodeverk. Denne har jeg fått mange komplimenter på når jeg har vert ute. Med noter som Bergamot, Tea, Jasmine, Freesia, Orchid, Centiflora Rose og Patchouli. Den passer kanskje mest til kvinner fra 18år og oppover siden den er litt mer «voksenduft». Den kan brukes året rundt, men ekstra bra til høsten og vinteren.

Pris: Fra 540,- hos StrawberryNET4. Chanel Coco Mademoiselle – 
Denne er i likhet med Flowerbomb en sofistikert og litt voksen duft. Den er litt friskere og kanskje litt mer «blomsterlig» enn Flowerbomb. Den har noter som Orange, Bergamot, Grapefruit, Litchi, Rose, Italian Jasmine, Indonesian Patchouli, Haitian Vetiver, Bourbon Vanilla, White Musk. Denne kan fint brukes til både dag- og kveldstid, ekstra fin dersom du skal ut. Den kan brukes hele året, men er ekstra perfekt til våren. Denne er også mer en voksen duft, men jeg vet det er mange yngre jenter som også bruker denne. Chanel sine dufter lukter ofte litt «tantete» men ikke denne. Denne fåes i pursespray, som jeg har, der du får med 2 refiller og kan kjøpe nye refiller når du er tom, men kommer også i en vanlig glass flakong.

Pris:  Fra 750,- hos StrawberryNET

 


5. Lolita Lempicka – 
Denne brukte jeg en del i fjor vinter og har begynta å bruke den igjen nå. Dette er i mine øyner en parfyme som passer best når det er høst/vinter, men det er fordi jeg selv bruker litt mer søtere/tungre parfymer den tiden i stedenfor friske og lette parfymer som jeg bruker om våren/sommeren. Som sagt er dette en søt og tung duft med noter som Liquorice, aniseed, ivy, violet, tonka beans, Amarena, cherry, vanilla, praline, Iris og musk. Den er veldig drøy i bruk så man trenger bare litt ellers kan det bli litt for mye. Perfekt til kvelden dersom du skal ut, men kan også brukes på dagtid.

Pris: Fra ca.165,- hos Cheapsmells.

 

– Har du noen parfymer å anbefale ? 

 

11 comments to Topp 5 parfymer ( oppdatert )

Legg inn en kommentar