Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Topp 5: Leppestifter og andre leppeprodukter


Jeg har hatt en del «Topp 3» eller «Topp 5» innlegg og satt nå å lurte på hvilken produkter jeg enda ikke har skrevet Topp-innlegg på. Så kom jeg på at leppeprodukter har jeg ikke laget et slikt innlegg på, så here we go!

Jeg skriver om både leppestifter og andre leppeprodukter, som leppebalm og lipgloss. Noen av desse produktene har jeg kjøpt flere ganger for jeg rett og slett digger den, og noen har jeg skaffet meg flere backuper av i tilfelle de skulle slutte å lage/selge dem.

Les også: Topp 3 Concealer
Les også: Topp 3 Mascara

De tre første produktene var i grunn veldig enkle å velge ut, men det var litt værre å velge de 2 siste, fordi jeg har veldig mangen favoritter. Jeg kunne jo stoppet på 3, men da hadde jeg ikke fått med lipglosser, så jeg gikk for 5 og fikk plukket ut de 2 siste produktene til slutt.


1. MAC Lipstick i Shy Girl ( Min signatur leppestift).

Denne leppestiften har vert min favoritt i mangen år og blir kalt for min signatur leppestift. Det er mangen som spør hvilken leppeprodukt jeg bruker og vil ha den samme og da er det som oftest Shy Girl jeg bruker. Fargen passer min hudfarge veldig bra og kan brukes til hverdags og fest. Fargen er en fersken/nude med litt shimmer i seg.
– Fåes hos Britique


2. Dior Addict Lip Color i #530 Bobo
Denne kjøpte jeg i sommer og falt helt for fargen. Da jeg kom hjem fra Sverige angret jeg på at jeg ikke kjøpte meg flere, så jeg bestilte 2 backuper i tilfelle denne skulle gå ut av produksjon. En nydelig korall farge som har en flott glossy og shimmrende finish. Denne er elsk!
– Fåes hos StrawberryNET


3. Korres Lip Butters
Beste pleieproduktet til leppene. Dette produktet gir massevis av fuktighet og pleie til tørre og sprukne lepper. Den inneholder ikke mineralolje, parabener, silikon, sulfat og annet dritt som ikke er bra for oss. Dette er en leppebalm som faktisk fungerer og gir massevis av pleie. Jasmine er favoritt fargen, men fargene bryr jeg meg ikke så mye om, det er pleien jeg liker med dette produktet. Men fargen er jo bare ett ekstra pluss 🙂
– Fåes hos Feelunique 


4. MAC Lipstick i Hue
Denne er litt i samme sjanger som «Shy Girl», men Hue er mer rosa mens Shy girl er mer fersken. Hue er ikke fult så pigmentert som Shy Girl. Finishen på Hue er mer glans og shine enn shimmer som Shy Girl har. Denne passer både til hverdags og fest.
– Fåes hos Britique 


5. Chanel lipgloss i #427 Pop
Jeg bruker ikke så mye lipgloss lenger, det var mest i fjortissperioden jeg brukte det. Men noen ganger er det både fint og greit med litt lipgloss. Det er mangen lipglosser der ute, men valget falt på Chanel sine fordi dei er ikke så klissete som mangen av de andre lipglossene jeg har er. Av alle lipglosser som jeg har prøvd til nå er det Chanel som er best pga. akkurat det – Dei er ikke så klissete… Men de er dyre, desverre. Fargen på denne lipglossen er en nydelig korall/rosa med masse shine, ikke glitter, i seg.
– Fåes kanskje på ebay, men jeg kjøpte min på Esthetique.

Ha en superflott dag videre, jenter!
– Har dere noen favoritt leppeprodukter?? 


Legg inn en kommentar